Fialová kráva: Marketing konečně jinak

Fialová kráva: Marketing konečně jinak https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/60010/fialova-krava-marketing-konecne-jinak-60010.jpg 4 19 19

Nechcete už být ve světe marketingu jednou z mnoha nudných hnědých krav? Pak je na čase změnit staré přístupy a oslovit své potenciální spotřebitele a zákazníky něčím novým. Staňte se fialovou krávou! Odpovědi na otázky, jaké jsou současné marketingové postupy a co nám nabízejí, vám dá populárně, přístupně a vtipně napsaná příručka světoznámého autora Setha Godina.... celý text

Literatura naučná Filozofie
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Purple Cow: Transform Your Business by Being Remarkable , 2002


více info...

Přidat komentář

jirijanovotny
02.01.2021 5 z 5

Je to jedna z knih, která je vhodná pro úvod do marketingu. Nečekejte však nějaké zázračné novinky. Autor zmiňuje i "žhavé novinky" z roku 1998 (značku telefonů, která už dnes neexistuje). Nehledě na novinky, nebo nenovinky se základní principy nemění a kniha tak bude ještě dlouho aktuální.

zdendaz
14.05.2020 4 z 5

Nevím, jak knihu hodnotit. Čte se dobře, ale vše co v ní je je hrozně logické. Na druhou stranu vím, že je hodně lidí, co o tom nemají páru a potřebují si to přečíst. Pokud chcete začít podnikat, tak určitě nevynechejte tuto knihu.


freejazz
15.11.2017 4 z 5

Seth Godin je inšpirátor a provokatér, tak trochu freak. ak sa rozhodujete pre marketing ako životný priestor, prečítajte si, aby ste sa vyhli začiatočníckym chybám. kedysi sa razila téza, že reklama je navoňaná zdochlina. fialová krava ňou nie je!