Fergie a jeho říše divů

Fergie a jeho říše divů https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143645/fergie-a-jeho-rise-divu-143645.jpg 4 6 6

Když Alex Ferguson v roce 1986 přišel do Manchesteru United, slavný klub marně čekal na výraznější úspěch. „Fergie“ si však tým postupně během let přebudoval podle svých představ a pod jeho vedením Red Devils vstoupili do doslova zlaté éry – především získali dvanáct anglických titulů a dvakrát vyhráli v Lize mistrů. Kniha ovšem popisuje celou kariéru muže, který je dnes právem považován za nejúspěšnějšího britského fotbalového manažera všech dob. ... celý text

Literatura naučná Sport
Vydáno: , Nava
Originální název:

Walking In A Fergie Wonderland , 2011


více info...

Přidat komentář

Venda32
16.01.2022 5 z 5

Výborně napsaná kniha (nejen) o nejlepším manažerovi. Čtenář se může těšit na spoustu střípků a zajímavostí ze zákulisí. Tedy přesně to, co od takové knihy čekáte. A těch pár překlepů v knize? Kvalita knihy hravě přehluší.
Sir Alex je jen jeden. Jeho přístup, kdy nikdo není víc než klub i další jeho fotbalové myšlenky z něj udělali jednoho z nejlepších fotbalových trenérů všech dob. Jojo, kde je bez něj ManU dnes (2022)?

MilanCFC
05.02.2020 5 z 5

Výborně zmapováno z hned několika hledisek. Jak velký to byl manažer, dokazuje skutečnost, kde se po jeho odchodu do důchodu United pohybují. Určitě doporučuji.


VašaO
16.11.2014 5 z 5

Kniha o největším fotbalovém manažerovi všech dob, který za více než čtvrtstoletí odvedl služby Manchesteru United, na které žádný znalec fotbalu (tím méně fanoušek United) nemůže nikdy zapomenout!
Tato kniha obsahuje přesně to, co fotbalový nadšenec očekává - střípky ze zákulisí, perličky ale i známé události pohledem autora - přítele trenéra Fergusona (nákup a prodej C. Ronalda, radosti a strasti s Royem Keanem, class 92´, kung-fu Krále Erika, slovní války s konkurenčními manažery Arsenem Wengerem a Rafou Benítezem a mnoho dalšího...). Doporučuji nejen příznivcům největšího klubu!

Autorovy knížky

2012  80%Fergie a jeho říše divů