Nymfomanky z Rocky Flats

Nymfomanky z Rocky Flats https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88626/nymfomanky-z-rocky-flats-88626.jpg 2 36 11

Felix Gomez série

1. díl

Felix Gomez byl nasazen jako americký voják do bojů v Iráku. Při jedné nešťastné operaci způsobil smrt několika nevinných Iráčanů, mezi nimi i malého děvčátka. Výčitky svědomí ho pronásledovaly tak neodbytně, že začal zoufale toužit po trestu, kterým by odčinil svůj omyl a dosáhl odpuštění. Místo toho ho potkalo hrůzostrašné prokletí – kousnutí tajemného cizince z něj udělalo nemrtvého, který nemůže skoncovat se svými vzpomínkami. V civilu se Felix živí jako soukromé očko, o to více ho překvapí pozvání do střeženého areálu ministerstva energetiky, který každý zná jako Ústav pro environmentální technologie Rocky Flats. Ještě nedávno celé zařízení sloužilo k jinému účelu, a sice k vývoji jaderných zbraní. Nyní se ústavem šíří prapodivné infekce, která z nakažených zaměstnankyň dělá neukojitelné nymfomanky. Přijde upír na kloub celé té choulostivé záhadě? A neriskuje tím příliš? Kdo je vlastně lovec a kdo kořist?... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

The Nymphos of Rocky Flats , 2006


více info...

Přidat komentář

yaoiyuri
30.03.2019 odpad!

Tuhle knihu jsem přečetla před mnoha lety a dodnes si pamatuji své rozčarování… ta desetikoruna, co jsem za ni dala v Levných knihách, mi vzhledem ke čtenářskému prožitku přišla jako cena neúměrně vysoká (a to jsem tehdy byla na střední a s nadšením četla kdejakou blbost).
Nemám nic proti brakové literatuře, ale tohle bylo prostě moc – moc špatné, jak po stránce zápletky, postav, jejich (ne)vývoje, dialogů, hlášek… prostě všeho. Kupilo se tam páté přes deváté, upíři, nymfomanky, agenti, spiknutí, ale nic z toho nefungovalo samostatně natož v tomhle obskurním „fantasy“ galimatyáši plném špatně napsaných klišé.

Existují stovky, tisíce dobrých „špatných“ knih, ale takhle k nim určitě nepatří. Pokud sháníte oddechový brak, sáhněte po něčem jiném. Tohle vám kromě pocitu marnosti a ztráty čtenářského času nedá vůbec nic.

kannibal28
11.02.2015 2 z 5

knižka za par eur ma moc nezaujala škoda času a penazí


xxDawexx
29.07.2014 2 z 5

Znáte to - přítelkyně miluje knížky, knize za 9 kč neodolá, koupí si jí. Nu což, tak mám doma dalších 20 knih, které mají přednost, co až žádnou mít nebudu, říká si. A tak, jelikož má jít o červenou knihovnu, kniha je volná, zkusí do toho zasvětit i svého přítele - totiž mě.

A opravdu, v záplavě erotických veleděl jsem trochu byl zvědavý, o co že to přicházím. No, o co že jsem to přišel?

V konečném důsledku jsem přišel o stránky plné sexu, erotiky a všeho možného podobného. Kniha totiž není vůbec, ale vůbec, z červené knihovny. Žádný sex, žádná erotika...
Ale což, k detektivkám se taky nedostávám zas tak často. A že zas tak špatná detektivka to není. A navíc, na Akta X se taky občas podívám (to je pro každého zájemce plus). Kniha je průměr se zavádějícím, leč zajímavým názvem :)

Giný
20.12.2013 3 z 5

Od této knihy jsem očekávala něco naprosto jiného, než se mi dostalo, ale přes to mě kniha ani trochu nezklamala, neboť mě mile překvapila. Zdaleka to není nejlepší kniha, kterou jsem četla, ale není ani nejhorší. Děj byl vcelku zajímavý a to hlavně díky tomu, že se v této knize pořád něco dělo a nebylo v ději moc nudných pasáží. Hodnotila bych tuto knihu jako dobrou odpočinkovou četbu.

Misan1993
26.04.2013 2 z 5

Co na to říct takovej docela čtivej levnásek, z levných kniz za symbolických 9 Kč.

Kangarooh
29.01.2013 3 z 5

Stejně jako kolegyně Swatulkaa,jsem i já tuhle knížku dostal jako dárek a také mě příjemě překvapila.
Sám bych si jí nejspíš vůbec nekoupil,vzhledem k tomu že se zaměřuji na zcela jiné žánry knih.
Ale možná právě proto,že jsem od knihy nic neočekával,mě pobavila a jako nenáročné,oddychové čtení ji mohu doporučit nejen pro milovníky upírů.

Fifth Element
25.12.2012 odpad!

Co jineho cekat za drobne v kapse..

ciniminisek
23.08.2012 odpad!

Větší blbost jsem snad ještě nečetla.Kdybych nebyla ten typ co knížku musí přečíst,tak po pár stránkách,jí hodím do kouta a nechám jí tam hodně dlouho.

LenaDonan
28.07.2012 1 z 5

Slabota, to teda hej. Čo sa týka dialógov (ako naznačil kolega podo mnou), vykreslenia postáv a celková zápletka... zapletená z horúcich vlákien zle rozpletená. Na akčné vecičky s meničmi tu máme iných "borcov".

Sorry - Lazy
01.04.2012 odpad!

Nejhorší kniha, kterou jsem zatím četl. A myslím, že už jich víc takových číst nebudu. Vše co se v příběhu odehraje působí jako zoufalá snaha autora dodat tomu nějakou akci. Ale když nedokáže ani napsat jeden dialog, aby netrhal uši, je to marná snaha...

Swatulkaa
31.01.2012 5 z 5

Tuhle knížku jsem dostala jako dárek od kamarádky a musím říci, že bych si ji sama asi ani nekoupila, jelikož mě vůbec nezaujala- má dosti špatnou anotaci. Ovšem jelikož mám ráda romány od spisovatelek jako jsou Ivyová, Hartová, Laurenstonová tak jsem očekávala, že to bude něco podobného na styl upírů. Ano to se mi potvrdilo a musím říci, že tato knížečka je naprosto báječná, čtivá, skvělé napsaná. Ten příběh mě tak uchvátil, že jsem ji přečetla za jeden den a to jedním dechem. Byla jsem velice milé překvapená a štastná, že tuto knížku mám ve své knihotéce. Opravdu mě doslova zaujala a určitě ji velmi doporučuji. Líbilo se mi, že autor v knížce udáví spoustu zápletek, nejen nákazu nymfománie ale i rumunské lovce upírů. Na konci knížky se vše vyjasní a je to velmi překvapující jak vše na sebe navazovalo, autor to má dobře promyšleno. Finále bylo velmi dramatické a napínavé se zajímavým zjištěním. Občas mi tam vadili nějaké nepřeložené slovíčka či počešťování, ale nad tím se dá mávnout rukou ve srovnání této skvělé knížky. Musím také, říci že jsem se u této knížky občas i zasmála - dokonce mě i pobavila :-) Velmi doporučuji !! :-))

Štítky knihy

upíři

Autorovy knížky

Mario Acevedo
americká, 1955
2011  46%Nymfomanky z Rocky Flats

Kniha Nymfomanky z Rocky Flats je v

Přečtených52x
Doporučených1x
Knihotéce61x
Chystám se číst8x
Chci si koupit1x