Exorcista vypráví

Exorcista vypráví https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93942/bmid_exorcista-vypravi-wUX-93942.png 4 21 2

Podtitul: Zkušenosti z boje proti zlu. Daří-li se mi po všech stránkách špatně (zdraví, vztahy k lidem, zaměstnání), nezpůsobilo to nějaké prokletí? Jak se chránit před ďáblem? Je-li někdo posedlý, je to jeho vina? Jaké jsou příznaky přítomnosti ďábla? Existují předmětová prokletí nebo uřknutí? Jak se osvobodit? Praxe exorcismu, která se těšila velké vážnosti ještě před sto lety, prochází dnes u katolíků obdobím krize, jež postihuje teorii i praxi, učení teologů i diecézní pastoraci. Tím je ponecháván prostor podvodníkům, magii a kartářkám. Exorcista vypráví je kniha napsaná na základě vlastní zkušenosti. Obsahuje mnoho příkladů a odpovídá na otázky uspořádaným výkladem celé problematiky.... celý text

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Karmelitánské nakladatelství
Originální název:

Un esorcist a racconta


více info...

Přidat komentář

jan.para
08.03.2023 4 z 5

Čekal jsem trochu jinou knihu, ale ani tak z toho nejsem zklamaný. Je to spíše popis toho, co by měl exorcista správně dělat, jak se chovat, nebo jaké podpůrné prostředky používat. Kniha také obsahuje vypravování muže, do kterého vstoupil démon. Kniha trochu vyvrací příběhy o exorcismu, jak je známe z filmů s křičící osobou a potoky krve. Každému ať řekne jeho vlastní rozum, jestli tomu bude věřit nebo ne.

veneta
20.05.2018 5 z 5

Úžasné! Nic nezastastírající, ale celkově velmi povzbudivé. Navíc čtenář dostává působivou lekci křesťanské pokory...:-)