Ester a Basilova pomsta

Ester a Basilova pomsta https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425517/bmid_ester-a-basilova-pomsta-7BE-425517.jpg 4 10 10

Kdo je vlastně pan Basil? Proč prahne po pomstě a líčí past na 300 let starou čarodějku Ester, o jejíchž schopnostech nikdo neví, protože je nyní šéfkuchařkou U Magického oka? Kdy vyjde pravda najevo? Kam zmizel její synovec Janek? A kým jsou ve skutečnosti ti další? Kam se poděly šperky Basilovy milé Beáty? Na nic nečekejte a zkuste poodhalit tajemství této knížky.... celý text

Přidat komentář

Lejčís
23.10.2022 3 z 5

Autorčina prvotina se nedá řadit mezi nejlepší knihy roku, nicméně vzhledem k tomu, že se jedná o prvotinu, si nelze nepovšimnout, že má potenciál. Celý příběh je velmi milý, úsměvný, zábavný. Bohužel nejde moc do hloubky, takže nečekejte překvapivou pointu, což však ani tolik nevadí, když se kniha dostane do rukou opravdu menším dětem. Autorka má bezesporu nadání psát, bohatou slovní zásobu a fantazii, která je pro psaní dětských knih potřeba. Těším se, co dalšího si pro nás ještě připraví, a jsem si jistá, že s každou knihou to bude lepší a lepší :)

P.S. zjistila jsem, že pod mým jménem tu visel (stejně jako u řady dalších prvotin) velmi haterský komentář, který však nebyl z mého účtu. Jednalo se o jakýsi falešný účet s mou fotkou, který už jsem nahlásila a byl smazán včetně těchto komentářů. Obzvlášť tady mě to však mrzí, neboť mám tu čest autorku osobně znát, a nerada bych jí uškodila.

lucakuca
23.09.2021 4 z 5

"To víte, jen tak beze lsti vám na lopatu nikdo nesedne."
"No jo, no jo. Zase mě nepřechvalte, aby mi nenaskočila bradavice pýchy na nose, jako kdysi," zlobila jsem se na oko.
Jsou mezi námi a určitě je znáte. Třebas tamhleta paní kuchařka je čarodějka, tenhle zrzavej hasič je ohnivý mužík, ten halasnej pán - celej hejkal. A ten morousovatej soused je určitě nerudnej bazilišák! A jak se tak stane, že o sobě nevědí?
Milé, svěží a zábavné jako kopeček zmrzliny na dovolené.


Dracomalfoj
31.01.2021 5 z 5

Jedna z top knížek pro děti moje malá si ji čte už asi po třetí :) skvělá práce autorky

kolacky
03.01.2020 4 z 5

Legrační, pro děti, ale roztomilé počtení.

Autorovy další knížky

2022  66%Havraní dvůr
2019  78%Ester a Basilova pomsta