Emil, to zvíře v nás

Emil, to zvíře v nás https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/96153/emil-to-zvire-v-nas-96153.jpg 4 6 6

Emil, to zvíře v nás: vaše motivační příručka pro boj s horším já. Ve skutečnosti všichni moc dobře víme, co bychom měli dělat. Ano, ve skutečnosti… Ale taky známe ten potměšilý vnitřní hlas, který nám říká: Nech to být!, To uděláš později! nebo To nedokážeš! Je to Emilův hlas, hlas našeho našeptávače. Jak zasahuje do našeho života? Jak s ním můžeme vyjít co nejlépe? Přečtěte si více než sto ilustrovaných rad – a zjistíte, jak to „zvíře“ zkrotit!... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Computer Press (CP Books)
Originální název:

Günter, der innere Schweinehund , 2004


více info...

Přidat komentář

LadyValeria
05.02.2018 5 z 5

Kniha, která se v jednotlivých krátkých kapitolách zabývá problematikou lidského podvědomí a jeho vlivu na naše každodenní životy, přičemž vtipnou laskavou formou podává pomocnou ruku k osobnímu rozvoji, umlčení již nepotřebných vnitřních rádců a převzetí zodpovědnosti za sebe sama.

Ve své jednoduchosti se jedná o knihu, kterou zvládne přečíst asi úplně každý, ale aby její moudrost pomohla, o to se už musíme přičinit sami.

Já osobně oceňuji právě vtip a trefné ilustrace, jež každou kapitolu doprovázejí, ale také vhodně doplňují myšlenky, které se autor snažil předat čtenáři. Svým rozměrem je také vhodná jako vzpruha, když na člověka sedne nějaký smutek.

standunun
08.06.2015 3 z 5

Krátká příručka o tom jak jsme všichni negativní a jak se to dá řešit :) Nic převratného..


standunun
23.09.2014 3 z 5

Krátké, jednoduché a ikdyž se mi z počátku nezdálo, tak dokáže motivovat k zamyšlení nad Emilem ve mě. Ideální kniha, která vám zpříjemní čas na místech, kde stejně musíte nějakou chvíli posedět. Leží mi na záchodě a pokaždé přečtu nějakou tu stránku o pár větách :)

Pawlisman
02.09.2014 3 z 5

Kniha bez velkých ambicí, avšak některé pasáže jsou skutečně trefné a nákupem knihy nelituji. Humorné a odlehčené pojetí sebezdokonalování.

Autorovy knížky

Stefan Frädrich
německá, 1972
2011  77%Emil, to zvíře v nás