Česnek útočí, se vším zatočí

Česnek útočí, se vším zatočí https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432868/bmid_cesnek-utoci-se-vsim-zatoci-mso-432868.jpg 5 25 25

Emil a upíři série

< 4. díl >

Malé upírky Ela a Hela začaly chodit do stejné školy jako Emil. Všichni žáci i učitelé jsou v ohrožení života, ale Emil ví své. Boj na život a na smrt začíná. Naštěstí má Emil za sebou partu neohrožených česnektariánů a společně se rozhodnou krizovou situaci ve škole vyřešit na vlastní pěst. Další příběh z úspěšné série o Emilovi a upírech je tady! Kniha je určena pro děti od 6 let.... celý text

Přidat komentář

GaleW
16.01.2024 5 z 5

Tahle knížka má ty správné grády, aby chytla mladší čtenáře, je tam vtip, upíři, česnek, boj dobra proti zlu a opravdu povedené ilustrace. Mně osobně vadilo neustále opakování "vtipálek Bořek" a "miss třídy Klárka", ale dcerám to zážitek nenarušilo, takže plný počet hvězdiček ponechám.

š.m.i.k
07.04.2022 5 z 5

Série krásně graduje, česnektariáni vítězí... Díl je hodně akční, plný napětí, ale i výborných nápadů. A my jdeme honem na další, i když asi už ...poslední...???


Aknel26
15.03.2022 5 z 5

Prostě super čtení!
Myslím, že uživatelka broskev28 vše přesně vystihla, proto jen dodám, že pokud budete číst tak jako já s předškolními dětmi, budete muset leccos vysvětlit - co je to emo kostým, co je "sdružení rodičů a přátel školy" a další školní "reálie".

broskev28
20.03.2021 5 z 5

Tušila jsem, že komtesky Hela a Ela sérii rozhýbou, ale tohle bylo ještě lepší, než by mě kdy bývalo napadlo.
Na scéně se objevují noví učitelé i žáci - tělocvikářka Jiskra a hudebkářka Rozvita Švarcová, repetent Boris. Metalová skupina, jejíž název neprozradím, protože bych čekatele na přečtení téhle bezvadné knížky připravila o úžasné pošušňáníčko autorské fantazie. A ten skvělý plakát, ten se dvojici autor + ilustrátorka opravdu povedl!
Pro mě naprosto dokonalá kniha pro žactvo 1.stupně: upíří a hororové téma, krátký a jednoduchý text, krásné obrázky, výborné nápady zakomponované do známého školního prostředí. A samozřejmě všudypřítomný česnek a varování na zadní straně obálky. Mňam!

Katka07
19.10.2020 5 z 5

Dcera tuhle upíří kindersérii miluje :-) (Původně jsem myslela, že začne jíst česnek, ale k česnektariánství má ještě daleko).