Polámaná loutka

Polámaná loutka https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357628/mid_polamana-loutka-qEh-357628.jpg 4 721 127

Elitní klub králů série

< 2. díl >

Madison Montgomeryová je Stříbrná labuť, poskvrněná dívka, která nezapadá do legendy. Lhali jí. Podvedli ji. Myslela si, že ví, kdo je, ale mýlila se. Posbírala zbytky svých prázdných vzpomínek a zmatené myšlenky a odjela. Odstřihla se od těch, kteří s ní manipulovali, a udělala to, co do ní otec vštěpoval od chvíle, kdy se naučila zacházet se svou první zbraní. Utekla. Je už jen pouhým stínem dívky, již všichni znali. Lži a podvody člověka změní. Madison je součástí nebezpečné hry plné temných tajemství a její vztah s Bishopem připomíná zvrácenou válku, od níž nemůžete odtrhnout oči. Kdo z ní však vzejde jako vítěz?... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Broken Puppet , 2017


více info...

Přidat komentář

Niki.N
18.03.2024 4 z 5

Další díl úžasně překvapil a napnul smysly dál co se ještě může stát. Madison se dozvídá více tajemství o králech a svém života. Ja samý zvrat a překvapení, které nikdo nečeká

Vaiolet
31.01.2024 4 z 5

Pokračujeme v příběhu dvojice Madshop. Nyní sledujeme Madison, jak si kráčí za svým vlastním životem, i když jí to stojí strašně sil. Některá rozhodnutí nechápu, někdy byla fakt na pěst a Bishop také... ale tohle je přesně ta série, kdy nemůžete přestat číst. Dojedete jeden díl a hned jdete na další. Občas dojdete do bodu, kdy si řeknete, že končíte ale pak vám autorka naservíruje takovou zápletku, že není možné přestat.
Po přečtení tohoto dílu můžu asi říct, že Madison a Bishop nejsou mí favorité. Nechápu jejich vzájemnou lásku, jestli se tomu tak dá říkat. Navzájem se doslova ničí, Madison kvůli Bishopovi prožije fakt hnusný věci, ale on se prostě rozhodl, že je jeho a tím to končí.
Jsem zvědavá na další díly.


Evkaha
31.12.2023 3 z 5

Jako vážně? Zvrácená blbina a mě se to líbí? Jo, prostě i druhý díl mě bavil a teď jsem akorát naštvaná, že jsem si v knihovně půjčila pouze první dva, tak doufám že zbytek tam na mě bude čekat:-)

KajinaH722
06.09.2023 5 z 5

Dál pokračuje zvrácené tajemství a líbí se mi to. Je to typ knihy,kdy vás to nutí číst dál a dál, jak je to napínavé.
Jsem zvědavá,jak to skončí, protože se vrhnu opět pro další díl a to je šepot mrtvých.

miloslava3256
01.08.2023 5 z 5

(SPOILER) Tato serie, páni! Toto je jedna velká jízda, brutální jízda. Autorka se nebojí ničeho, vyjadřuji se rovnou k celé sérii.

Drsné prostředí mafie, tajemství, hodně tajemství, až si říkáte, zda v knize není opravdu nějaké nadpřirozeno. Sex, drogy, násilí a další tajemství, fakt síla a ne pro každého. Styl psaní, kdy čtete současnost, do toho střípky minulosti a vzpomínky ještě jiné osoby z dalšího období.

Nejvíce se mi líbila kniha kolem Bishopa a Madison, a pak Brantley a Saint. První kniha Nate mi přišla, že se ze začátku táhne, ale pak už se to rozjelo. Zajímavý krutý momenty v každém příběhu, je to něco, co vás dostane do kolen!

Jen poslední díl mi přišel už docela "sladký", tam už nebylo tolik krutosti, ale řekla bych, že je to taková sladká tečka na závěr.

Wisha
24.07.2023 3 z 5

Druhý díl téhle šílenosti, která má děravý děj a hlavní hrdinka je na ránu, a přesto... Nemůžete přestat číst a ládujete to do sebe dál a dál. Když si začnete říkat, že už téhle blbiny máte dost, že už s touhle sérií končíte, frkne tam autorka nějakou ultra žhavou scénu s Natem (kterého já osobně absolutně žeru), takže zas musíte číst dál.
Jak to shrnout? Extrémně návyková ptákovina plná testosteronu, kdy máte problém udržet gaťky, aby vám nepadaly samy od sebe :-)

Dizzy3
02.06.2023 5 z 5

Co k tomu říct.. zběsilá jízda pokračuje... A Bishop je možná trochu magor, ale myslím, že Madi ho strčí s přehledem do kapsy...občas byla fakt na facku... Jen ta skoro trojka na konci mi tam fakt nesedla, to mě u Madi dost zamrzelo vůči Bishopovi

Ulrika
01.06.2023 3 z 5

Toto nebude můj šálek kávy, dala jsem autorce ještě šanci, ale dál v sérii už pokračovat nebudu.

TerryDee
31.05.2023 5 z 5

Pane bože, to je něco šíleného. Já vím, asi se budu opakovat. Ale u téhle autorky to nejde jinak.

Co mě na Madison štvalo, bylo to, že byla šíleně nerozhodná ohledně kluků. Jasný, chápu, že ti kluci jsou sexy jak samo peklo. Takže ona chce být s Bishopem, ale přitom nemá žádný problém se líbat s Natem či Brantleym.

A potom, chce znát odpovědi na mnoho svých otázek. Přitom má u sebe knihu Tacet a Mortuis, kde by ty odpovědi mohla najít. Tak si říkám, holka, co takhle přečíst si tu knížku, hm!? Ale ona ne.

Docela by mě zajímalo, kam zmizela Tielle. A proč ji nikdo nehledá!? Doufejme, že se to později dozvíme. Mám jednu teorii, a jsem zvědavá, zda se mi potvrdí. Pokud ano, tak to bude mazec.

Myslela jsem si, že minulý konec byl šílený. Omyl, tohle bylo fakt šílené. To, co se tam stalo. Nemám slov!!!

Ewe291
09.05.2023 4 z 5

Clovek sa az cuduje ako dokaze doslova "zhltnut" knizku ked ho to pohlti a zaujme. Ale jedno musim povedat Madison nemam vobec rada ale ze vobec. A ostatne? No necham sa prekvapit

katasokolov
08.05.2023 4 z 5

Pomalu se nám to rozplétá a já se těším na finální kapitolu o Bishopovi a Madison.
Čte se to samo.

dam.si.knihu
05.04.2023 3 z 5

Nemůžu říct, že by tenhle díl nebyl napínavý a čtivý, ale za mě se tam toho dělo tak moc, až toho bylo málo. Těšila jsem se, že se toho dozvíme mnohem víc o králích, ale byl to spíš opak. Madison mi lezla neuvěřitelně na nervy, její chování bylo na pěst. Nechci tady nějak spoilerovat, takže nebudu zabíhat do děje. Ale bylo tam spoustu zbytečných scén, které nám vlastně nic neřekly a autorka tam mohla rozvíjet něco jiného. Možná lepší dialogy a tak.

Ale ve finále ten konec byl zase vzrůšo a ten příběh Vám vrtá hlavou a prostě musíte číst dál a dál. Nemůžu upřít čtivost a myšlenku příběhu, ale něco mi tam prostě chybí, ale i tak si další díl přečtu asi hned a budu doufat, že autorka dá hlavním hrdinům větší prostor a více popisu.:)

Arlienen
05.03.2023 3 z 5

Polámaná loutka se mi líbila o malinko víc než Stříbrná labuť, protože jsem se konečně dozvěděla nějaké další informace o Klubu králů a bylo mi vysvětleno, co vlastně znamená, že Madison je Stříbrná labuť. Když jsem si říkala, že už mi je skoro všechno jasné, tak autorka otočila o 180 stupňů a já jsem byla totálně zmatená jako na začátku. Další lži, další tajemství a pak se z ničeho nic objeví Ztracení chlapci a já si říkám, jestli mám tuhle šílenost zapotřebí :-D No, když už jsem přečetla dva díly a pořád jsem lehce zmatená, tak dám šanci ještě třetímu dílu, protože jsem si oblíbila Natea a Bishop je zatraceně záludný sexy kousek!

Siwan
23.02.2023 1 z 5

Autorka sice umí psát, ale to je tak všechno. Tenhle díl mě přesvědčil, že tuhle sérii číst dál nebudu, protože to se fakt nedá. Záplava nelogičností a nesmyslů, které má člověk udržet prostě přesahuje moji hranici.

Ann98
02.02.2023 4 z 5

Slabší než první díl. Pořád stejně čtivý a originální, ale jsou některé věci, které mi na tomto dílu vadily. Už z prvního dílu jsem měla plno otázek. Čekala jsem nějaké rozuzlení, ale ono se to všechno zamotává čím dál víc a já už se v tom začínám slušně ztrácet.
Nejvíc mě zklamala hlavní hrdinka Madison. Jak jsem ji v první dílu měla ráda, tady její sympatie ztratily na hodnotě. Najednou, mávnutím ruky, se z ní stala naprostá slepice. V mnoha situacích jednala bez špetky rozumu nebo impulzivně a proč? Protože byla buď naštvaná, zhrzená nebo něco podobného. Tak je naprosto samozřejmé udělat tu první největší blbost, která vás napadne, že? Na druhou stranu, pořád to byla ta moje Madi. Která se s nikým a ničím nemazlí, hlavně s Bishopem ne. Nic mu nedaruje a mnohokrát ho dokáže vyvést z míry. Kdo mi ale celou dobu pil krev, tak byla Tatum. Bože, takhle nesympatickou postavu jsem už hodně dlouho nezažila. Ještě že to celé zachraňoval zlatíčko Nate.
Co se týká děje, tak tam je to prakticky jako v prvním dílu. Tajemství, šok, zvrat, další tajemství... a takhle pořád dokola. Ani se nedivím, že mi připadá, že se to nikdy nemůže rozmotat. A po šokujícím konci, kdy jsem zůstala prakticky s pusou otevřenou, jsem velmi zvědavá, kam se děj bude dále ubírat.

Ketrin.TR
05.01.2023 2 z 5

Druhý díl mě jenom utvrdil v tom, že prostě tuhle sérii už dál číst vůbec nechci. Četla jsem ji spíš z důvodu, abych dostala konečně odpovědi na tu hromadu otázek z prvního dílu a guess what? Moc se tak nestalo a otázky se spíš akorát začaly víc nabalovat. A mě už v hlavě nebaví držet ty souvislosti (nebo spíš v případě tohodle příběhu nesouvislosti) a snažit se ten děj nějak spojit dokupy, protože v záplávě těch nelogičností a nesmyslů, to není dost dobře možné. Jediné, co se autorce nedá upřít, je styl psaní, ale mě to prostě nestačí.

Šárka88
19.12.2022 3 z 5

Ufffffff , knížka má čtivost, ale nechápu z ni vůbec nic . Souhlasím s komentářem od Bryel, lépe bych to nenapsala.
Kdybych tuto knížku napsala já, vyšlo by to nastejno. Žádná logika děje a zmatek. Amo asi kouká hodně na pohádky a žije na jiné planetě. Chce to odvahu něco takového napsat.

Bryel
09.12.2022 3 z 5

Polámaná loutka mě baví, je čtivá a tajemství střídá tajemství. Jsem ještě zmatenější než z prvního dílu. Logika si vzala úplně dovolenou, chování postav je jako z jiné planety. Je to osobité temné čtení, které rozhodně nesedne každému.

Kniholapka
21.11.2022 4 z 5

Jakmile si odpovím na jedny otázky, přijde série dalších a proto čtu dál a dál a doufám, že se můj seznam otázek jednou zkrátí či úplně vymizí...No kdoví, ale šílenost je to tedy pořádná.

Jenny46
04.11.2022 4 z 5

Prostě divočina zvrácená, nebezpečné hry a tajemství pokračuje...
Jasně odpovědi dostanete, ale je tady spousta dalších otázek???
Elitní klub králů tato série nebude pro každého zatím si zvykám na styl psaní, příběh....
Zajímavé uvidíme jak dál...