Seznam manželů

Seznam manželů https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/63273/bmid_seznam-manzelu-smk-63273.jpg 4 77 9

Effingtonovi série

< 2. díl >

2. díl Effington Family Series: Lady Gillian Marleyová se nechce vdávat. Nechce, ale musí, protože jinak by se připravila o nečekané dědictví po strýčkovi, které je podmíněno sňatkem před jejími příštími narozeninami. Gillian tak zbývají pouze dva měsíce na to, aby podmínce vyhověla a našla muže, který svolí k formálnímu sňatku. Na jejím seznamu případných manželů se vyjímá jméno hraběte ze Shelbrooku, ale Gillian brzy sezná, že nalákat do manželství z rozumu tohoto přitažlivého, avšak poněkud tajemného muže bude ta nejméně rozumná věc, kterou v životě udělala. Richard Shelton se ovšem nehodlá s formálním svazkem smířit. Vidina obrovského dědictví ho sice láká, ale jako zkušený muž velmi dobře cítí, že mezi ním a Gillian to jiskří – a nechce se mu uhasit doutnající lásku sňatkem z rozumu. Má pouhé dva měsíce na to, aby svou nastávající přesvědčil, že se má stát jeho ženou se vším všudy…, ale pak vyjde najevo dlouho skrývané tajemství a životy obou snoubenců jsou náhle zmítány ve víru skandálu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

The Husband List , 2000


více info...

Přidat komentář

miruska1
06.10.2023 3 z 5

Trochu lepší než první díl, Ale i tak jsem se tím musela překousat.....

Jája92
06.07.2022 4 z 5

Samozřejmě jsem si musela v knihovně zapůjčit i další díl, který nás opět provází milostně romantickou linkou od začátku až do konce.


rampapa
16.05.2022 5 z 5

Na druhý díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. ,,Seznam manželů"bomba.. Lady Gillian jsem si oblíbila už z předešlého dílů. A jsem nadšená jaký je to krásný příběh. Richarda jsem si hnedka zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

petraj30
26.11.2020 3 z 5

Bylo to o něco málo lepší než první díl, ale i přesto tomu pořád něco chybí. Bylo to čtivě napsané, i když se tam v podstatě o nic moc nedělo. Hlavní hrdina se mi líbil, i to jeho tajemství bylo moc pěkně popsané, ale podle mě ne úplně dotažené. Vyhrála bych si tím určitě o něco víc. Gillian na mě zpočátku působila v některých ohledech až sobecky, ale s přibývajícími stránkami jsem změnila názor. Ten konec byl moc pěkný, dojemný i poučný.
Podle mě je to pěkná série, dobře se to čte, ale za pá dní si ty příběhy ani nevybavím. Myslím, že knihy nejsou až tak záživné, ale i přesto si je moc ráda přečtu. Je to takový pěkný průměr mezi vším.

Ála1968
08.07.2019 2 z 5

Moje druhá kniha od této autorky a musím říct,že jsem čekala víc.Poučení,že peníze nejsou všechno a láska je víc je sice hezké,ale podle mě to nemělo tu správnou štávu.Škoda

moudivlacek
17.06.2018 4 z 5

Hezký romantický příběh, který praví jednu základní životní moudrost, ani velké peníze vám nezaruší štěstí v manželství, to zaručí jen skutečná láska a důvěra člověka v milovanou bytost. A jestli člověk toho druhé miluje, přijme ho takového, jaký je.

Evaho73
05.07.2017 4 z 5

Milé, oddychové a romantické....

havrmoni
01.10.2015 5 z 5

Ano když jsem dočetla vydechla jsem Ach. Krásné,oddychové se spoustou vtipných dialogů, jiskřením mezi hrdiny a krásných přátelství.Jdu do dalšího dílu.

luci2
25.05.2013 4 z 5

Pořád jsem měla pocit, že podobný příběh jsem již četla, ale i tak se mi knižka líbila. Líbilo se mi, že autorka zapojila do knížky i část příběhu z první série Effingtonových, který se mi zatím líbil nejvíce, ale uvidím, zda nezměním názor až si přečtu Lekci manželství ;-) Na nedělní klidné odpoledne mohu jen vřele doporučit....přeji pěkné počtení :-D