Vévodův utajený plán

Vévodův utajený plán https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485966/bmid_vevoduv-utajeny-plan-Kxk-485966.jpg 4 61 13

Dynastie vévodů série

< 4. díl

Sheridan Wolfe, vévoda z Armitage, je spolu se svými nevlastními sourozenci rozhodnutý zjistit, kdo stál za smrtí všech tří manželů jejich matky. Kvůli tomu naváže bližší známost s Vanessou Prydeovou, jejíž matka je jednou z nejvíce podezřelých. Poté se věci dávají neudržitelně do pohybu – přes předstírané zasnoubení s Vanessou a přes snahu neztratit pro ni srdce musí dovést své vyšetřování do konce. Bude mu s tím Vanessa nápomocná, nebo se obrátí proti němu?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Undercover Duke , 2021


více info...

Přidat komentář

moudivlacek
08.12.2023 4 z 5

Moc jsem se těšila na rozuzlení záhady o vraždách otců současných vévodů, ale i na příběh Sheridana a Vanessy.
Bylo tu vyřčeno a vysvětleno mnohé z minulosti, ale i začátek nové lásky. Konec - obrázek jedné velké rodiny, která drží při sobě. A tak to má být.
My si lásku nevolíme a nevybíráme, to ona nás.

vcielka
05.06.2023 2 z 5

Nijako ma to teda nenadchlo. Dialógy boli neuveriteľné, plytké, nudné a nezaujímavé. Vlastne som sa pri čítaní celkovo nudila. Celý dej bol nezaujímavý a predvídateľný a rozčuľujúci a kto je vinník bolo jasné od začiatku. Minimálne z ekonomického hľadiska. Ani hlavný hrdinovia mi ničím neprirástli k srdcu. Chýbala im iskra a inteligencia. A ten ich prvý sex bol taký, že som sa vždy pristihla, že premýšľam o niečom inom a musela som sa vrátiť na začiatok odstavca asi 4x. Asi sa musím naučiť vynechávať nezaujímavé pasáže, ako to robia niektorí čitatelia.


locin
29.12.2022 5 z 5

Velmi čtivý příběh. Na rozluštění záhady jsem se moc těšila.. A hezky zpracováno :O)

Edita1702
12.10.2022 5 z 5

Doporučuji čist tuhle sérii po sobě, pak je to pěkný příběh s kriminální zápletkou....Sheridan ukáže na možnost vraždy která se rozvine v další a nakonec se ve vyšetřování podílí celá rodina. Během vyšetřování probíhají milostné zápletky....a proto neodolám a na závěr využijí pár slov s knihy " Ty si lásku nevybiraš, láska si vybírá tebe. Ty do toho nemáš co mluvit, a když se to stane, je jakýkoliv odpor marný "...

munka
24.07.2022 4 z 5

Záver série nesklamal. Vrah bol odhalený, osudy súrodencov zavŕšene. Pohodové oddychové čítanie.

Maruš.D
17.06.2022 5 z 5

Naprosto super zakončení série! Konečně se dozvíme, jak to vše bylo a co se odehrálo. I když jsem si to trochu myslela už v polovině knihy, stejně jsem dočetla, abych se přesvědčila :-)
Vanessa i Sheridan byli oba úžasný! Zamilovala jsem si obě postavy a velmi se mi k sobě hodili. Autorka zase nezklamala.

mikika
30.05.2022 2 z 5

tenhle díl byl asi nejslabší, což je škoda, když se tu míhali všechny postavy z minulých dílů (pokud si je člověk pamatoval). ale hlavní hrdinové byli naprosto nudní, papíroví, absurdně tupí. nesedli jsme si...

Hatshepsut
25.03.2022 3 z 5

Poslední díl této série se mi zdál slabší, ale konečně byl odhalen vrah a můj tip byl správný. Snad jen motiv nebyl úplně přesný. Rozhodně doporučuji číst sérii najednou, pokud nechcete, aby vám unikly nějaké detaily. Natož si pamatovat všechny ty vévody. :-)

havrmoni
17.03.2022 5 z 5

Mě se líbila celá série. Hezký epilog.

Dellphi
11.03.2022 3 z 5

Tato kniha to se mnou měla opravdu těžké. Skrze to, co se teď děje ve světě mi zkrátka pořád odbíhaly myšlenky a já se prostě nemohla soustředit na děj v knize. Neustále jsem ji odkládala, takže mi tak trochu ušel zážitek z celé četby. Přesto bych řekla, že tento díl patří mezi ty lepší, co se této série týče. Ovšem na druhou stranu byla celá série o dost slabší, než jiné (např.: škola dědiček apod.). Rozhodně ale autorku doporučuji….

Zomy
04.03.2022 4 z 5

Já mám Sabrinu Jeffries ráda, k některým jejím starším knihám se občas vracím.
Tahle série se povedla, 3 bratři vévodové byli zajímavým okořeněním.

Přesto se mi v sérii asi nejvíc líbil 1. díl, tam se teprve odkrývaly karty o rodině i o celé detektivní zápletce a vztah mezi Greyem a Beatrice dostal hodně prostoru k plynulému prohlubování.

Vévodův utajený plán taky není špatný, ale na začátku mi to přišlo příliš překombinované, než se autorka dostala vůbec k nějakému většímu ději. Ona to hrála na něj, on na ni... Vztah mezi Sheridanem a Vanessou vlastně nakonec žádnou trhlinu neměl a působí to na mě, že tam ti dva prostě byli, aby nějak celý příběh uzavřeli.

biki
19.02.2022 4 z 5

Důstojné završení celé série. Jisté podezření na osobu, která stála v pozadí všech smutných událostí, jsem sice pojala už v předchozích dílech, ale její pohnutky se ozřejmily až v této knize a musím konstatovat, že byly docela věrohodné. Jako vždy se kniha velmi dobře četla, ale zpočátku se mi zdála přece jen trochu ukecaná a zdlouhavá. V druhé polovině už děj slušně odsýpal až do dramatického finále.
Je mi docela líto, že se teď musím rozloučit s postavami této série, protože jsem si je opravdu oblíbila. Snad autorka brzy přijde s něčím novým a stejně poutavým.

rampapa
11.02.2022 5 z 5

Tak tohle bylo úžasné zavěšení celé série. Miluju tuhle sérii a miluji tuhle autorku která píše nádherný příběhy. Sheridana jsem si oblíbila už z předešlých dílů a teď ho mám ještě radši. Vanessa byla úžasná hnedka jsem si ji zamilovala. Příběh jsem si moc oblíbila. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a 19. století.