Dvojí život

Dvojí život
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/134488/dvoji-zivot-134488.jpg 2 19 19

Na svých cestách za reportážemi je Sam zvyklý svou ženu podvádět s náhodnými známostmi, ale Anna je pro něj něco jiného. Je to láska na první pohled. Chvíle vášně prožívají v hotelovém pokoji, během několika dní. Oba vědí, že jejich společný čas je omezený a zase se vrátí ke svému běžnému životu. To, co prožívají, je takové právě proto, že je to zakázané, vzácné, časově omezené... Anna navrhuje, aby společně strávili vždy jeden víkend v roce v hotelu v Londýně. Oba se vracejí domů, doufají, že se v budoucnu ještě někdy potkají…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Víkend
Originální název:

Foudre , 2010


více info...

Přidat komentář

evasamankova
03.08.2017 3 z 5

Často zdlouhavé, občas nudné, ale přeci jen to mělo něco do sebe...

knihomolka525
05.09.2016 1 z 5

tato kniha by měla mít podtitul Příběh sexuální mlátičky.....


niknikita
05.11.2014 3 z 5

Prominu Samovi jeho chlapské hrubosti, protože mu přičítám k dobru jak se krásně zamiloval.Druhá věc je skutečnost, že dvojí život se nedá žít do nekonečna a jak řekla Annina kamarádka Magda, chlapi neradi řeší problémy a tak je to nakonec vždycky na ženách. Všichni víme, kolik potíží nám přinese, když se nám srdce zblázní a rozum si vezme dovolenou a stejně se nám to stává a opakujeme stejné chyby.
Potom si přečteme příběh, který se v něčem podobá třeba i našemu - akorát si myslím, že tento se docela zbytečně vlekl...

Ivy
02.08.2014

Když jsem si knihu půjčovala byla jsem na vážkách. Anotace mě celkem zaujala, kdežto prvních pár stránek, které jsem přečetla ještě v knihovně nikoli. Tak jsem si řekla, že to aspoň zkusím, třeba mě to nadchne. No bohužel, nic takového se nekonalo a knihu jsem okolo sté stránky odložila. Věřím, že se najdou lidé, kterým se kniha zalíbí, já to nejsem a přetože jsem knihu odložila a zřejmě jí už nikdy neotevřu musím říct, že zas tak velký propadák to není - námět je přinejmenším zajímavý a věřím, že kdybych se donutila číst dál nějaké to další plus bych našla :).

kika 13
27.05.2014 2 z 5

Knížka mě hodně zklamala.Čekala jsem něco jiného.

uarda
27.11.2012 3 z 5

Tato kniha mě moc nezaujala, celkem špatně se četla....

Lidka
07.11.2012 3 z 5

No, to, že každý nový vztah velmi znatelně naruší ten současný, byť třeba hodně dobře fungující , to je věc známá . Jen je těžké to asi respektovat , když příjde něco takového jako zažil Sam s Annou. Vlastně jim to ten život pěkně zamotá.
Je to knížka, co jsem přečetla, ale asi na ni dost brzo zapomenu.

Boboking
24.10.2012 3 z 5

Patří asi kategorie "romány pro ženy", ale nějak mi padl do oka a velmi rychle jsem se začetl. Taková ta milostná krize po čtyřicítce, po mnoha letech sic spokojeného manželství, ale přesto trochu stereotypního. Klasické téma, jestli v životě nás čeká jen jedna osudová láska, nebo více. Přiznám, velmi čtivé a ne "pitomé".

Autorovy knížky

Christine Bravo
francouzská, 1956
2012  44%Dvojí život