Duše beze studu

Duše beze studu https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/151564/duse-beze-studu-151564.jpg 5 5 1

Ovládá vaše nitro „soudce“, jenž je znám také pod názvem vnitřní kritik nebo superego? V ruce právě držíte praktického a srozumitelného průvodce, jenž vám ukáže, odkud se váš vnitřní kritik vzal, jakým způsobem funguje a jak prostřednictvím toho, že se opětovně napojíte na vaši sílu, radost, pravdu a soucit, dokážete odolávat jeho mocným silám. Kniha Duše beze studu zkoumá, co to vlastně znamená, když se člověk vymaní z moci vnitřního soudce. Považuje to za krok směrem k tomu, aby člověk mohl prožívat volnost a vitalitu lidské duše. Kniha obsahuje cvičení, pokyny i zábavné příklady z každodenního života, které vás provedou vaší prací v rámci tohoto radostného procesu.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Maitrea
Originální název:

Soul without Shame , 1999


více info...

Přidat komentář

Aghatte
15.04.2020 4 z 5

Těžké čtení. Chápu, co tím chtějí říct, rozumím, že jde o to, jenom BÝT, ale aplikovat to, to je oříšek.
Trochu mě nebaví ty případy ze života, to se přiznám, ale to nikdy v ničem. Přeskakuji je. Stačil by mi pouhý odborný text. Kniha, co se nedá číst v kuse, jen pasáž o tom, co to je vlastně duše, jsem četla 3x.

Takže tohle je život, tohle to je to ONO, a to má být jako všechno? Pokud si kladete tutéž otázku, tak doporučuji zakoupit, listovat, přemýšlet a vracet se k ní.

Autorovy knížky

2013  92%Duše beze studu

Kniha Duše beze studu je v

Přečtených5x
Doporučených2x
Knihotéce4x
Chystám se číst8x
Chci si koupit1x