Posel spravedlnosti

Posel spravedlnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/167730/mid_posel-spravedlnosti-nrx-167730.jpg 4 17 7

Dub Walker série

1. díl >

Dub Walker vyšetřoval stovky zločinů, ohledával zohavené ostatky obětí brutálních vražd, a proto se domníval, že v jeho profesi ho už nic nepřekvapí. Ovšem když je zavražděn jeho blízký přítel, vše je jinak. Vrah jako by se mu vysmíval, jeho brutalita roste s každou další obětí. Walker nastraží na pachatele past, ale to, co v ní uvízne, mu doslova vyrazí dech…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Stress Fracture , 2010


více info...

Přidat komentář

maličkán
24.03.2023 5 z 5

Jednoduchá ale napínavá detektivka. Velice dobře se četla. Dávám plný počet.

čef
15.12.2022 4 z 5

Zneužívání nevyzkoušených léků je téma, které se také docela často v různých románech opakuje. V této detektivce mají tyto léky strašlivé důsledky pro mnoho osob. Také hlavní detektivové a jejich partnerky jsou ohroženy zvláště, když jsou pachatelé k tomu schválně provokováni. Asi tak průměr.


Šárka345
08.12.2022 5 z 5

Hrůzostrašné, ale pěkně a moc rychle, se to čte.

Jindřich osmý
08.04.2016 3 z 5

Co vše se odehrává v lidské hlavě.Jaké pohnutky vedou k zabíjení.

ovpana
21.03.2016 5 z 5

Úžasná a napínavá detektivka s velmi dobrým příběhem plným tajemství a smrti ,který dává knize napětí a dobře se čte.

soukroma
27.02.2016 3 z 5

Zápletek upletl autor skoro víc, než bylo třeba, takže nakonec ve mně hlodá pochybnost, zda si některé proutky trochu nemusel uměle upravovat (a kvůli tomu minimalizovat vysvětlení pro čtenáře), aby se pomlázka nakonec nějak povedla.
Ale zdaleka nejvíc mi vadí český překlad titulu - žádný posel a už vůbec ne spravedlnosti se v příběhu ani ve vzdálenosti světelných let či v jiném časoprostoru nevyskytuje. Proto také kdykoli si vzpomenu na titul, nevidím za ním nic a musím dlouho přemýšlet, o jakou knihu vlastně šlo... V angličtině titul lépe sedí, ale přeneseně, protože "stresová zlomenina" to opravdu není.

skulenka
18.04.2015 4 z 5

Dobrá detektivka, která ale nikterak nevybočuje z obdobných detektivních témat a žánrů. V knize naštěstí nejsou až tolik popisovány brutální vraždy, autor vždy zmíní jen důležité detaily. Vyšetřovatel se drží hesla, že časem musí i vrah chybovat a svou provokací přes média ho vlastně přinutí páchat čím víc vražd. Nakonec je vrah odhalen a vyšetřovatel vyjde z boje jen s pár šrámy na těle....

Štítky knihy

lékařské prostředí

Autorovy další knížky

D. P. Lyle
americká
2013  78%Posel spravedlnosti
  79%Hranice důvěry