Dravci

nehodnoceno
Dravci
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/340397/bmid_dravci-FEy-340397.jpg 0 0 0

Anglické přímořské městečko ve 20. letech. Je nalezen vážně zraněný muž se zraněními, která mohou pocházet pouze od zvířete, ale když mu chtějí pomoci, beze stopy zmizí; mladá dívka je unesena na venkovský statek, kde jsou chováni dva živí panteři. Vrchní inspektor Scotland Yardu Murphy ve spolupráci se záhadným ochráncem musí vypátrat kdo je tajemná dívka s vytetovaným pardálem na rameni, rozplést záhadu vražedného útoku, který vypadá jako napadení živým pardálem a konečně kdo je hlavou zločinného uskupení, které si říká "Pardálové" a co chystá.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Karel Voleský
Originální název:

Die Panther


více info...

Přidat komentář

encyklopedie
01.05.2021

(SPOILER) Anglické přímořské městečko ve 20. letech. Je nalezen vážně zraněný muž se zraněními, která mohou pocházet pouze od zvířete, ale když mu chtějí pomoci, beze stopy zmizí; mladá dívka je unesena na venkovský statek, kde jsou chováni dva živí panteři.
Vrchní inspektor Scotland Yardu Murphy ve spolupráci se záhadným ochráncem musí vypátrat kdo je tajemná dívka s vytetovaným pardálem na rameni, rozplést záhadu vražedného útoku, který vypadá jako napadení živým pardálem a konečně kdo je hlavou zločinného uskupení, které si říká "Pardálové" a co chystá.

Rozečteno, bude následovat další pětihvězdičkový příděl.... tyhle staré detektivky nemají chybu....

Autorovy další knížky

Alois Weinert
německá, 1875 - 1945
1931  0%Můří noha
1941  100%Bílý pavouk
1940  0%Čínský karafiát
1929  60%Koberec hrůzy
1940  0%Běs na jezeře