Dceřin úděl

Dceřin úděl https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515595/bmid_dcerin-udel-R7l-515595.jpg 4 23 7

Drahé kameny série

< 2. díl

Emerald žije se svými rodiči a mladší sestrou Abigail privilegovaným životem v honosném domě Astley House. Jednoho dne však jejich otec zmizí a rodina se ocitne v obrovských dluzích. Dívky jsou spolu s matkou nuceny vydat se na milost a nemilost Emeraldinu strýci, který je jen neochotně nechá bydlet na své farmě. V zoufalé snaze najít si práci, opustí Emerald venkov a odjede do Londýna, aby se stala společnicí vzdálené příbuzné. Vzpurná Abigail se nehodlá snížit k podřadným činnostem na farmě. Uteče proto také do města, ale brzy se dostane do problémů. Podaří se dívkám najít ztracené štěstí a stmelit rodinu zase dohromady?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

A Daughter's Destiny , 2022


více info...

Přidat komentář

alnahu
26.02.2024 5 z 5

(SPOILER) Příjemný oddechový příběh odehrávající se v roce 1875 v Anglii.Příběh bohaté rodiny,která žije v honosném sídle,do doby než jejich otec zmizí a zanechá manželku a dvě dcery v obrovských dluzích.A ty jsou nuceny odstěhovat se z přepychu do obyčejné chatrče na farmě jejich strýce.Život se jim od základu změní a ony jsou postaveny osudu ,postarat se sami o sebe.Nepřízní okolností se jejich rodina rozdělila ,ale po počátečních nesnázích se opět stmelila.Kniha se mi líbila a dobře četla.

pip11
09.02.2024 4 z 5

Hezký příběh, který mě ale hlouběji neupoutal. Je to jednoduché a odpočinkové, ale brzy na něj zapomenu.


Szilvia1
12.01.2024 5 z 5

Příběh byl oddechový,předvídatelný ale navzdory tomu byl i pěkný.Obálka je taky pěkná.Už jsem zvědavá na další příběh z téhle série.

nada3314
21.11.2023 5 z 5

Tahle překrásná obálka v sobě ukrývala úžasné čtení. Pokud hledáte něco, co Vás zaručeně pohladí po duši – už nemusíte! Tato série má u nás název „Drahé kameny“ Vám dá vše, co zrovna potřebujete. Je to dokonalé a milé čtení, které hladově čtete a nemáte nikdy dost. Já si na podzim a zimu vždy vybírám čtení, při kterém se zachumlám do deky a nechám se unášet příběhem. Dceřin úděl – je druhá kniha z této kolekce a za mě je snad ještě lepší než Zimní slib. Autorka píše nádherně, nemám ji co vytknout – miluji tyto její příběhy. Doteď jsem netušila, že má na svém kontě přes 70 knih a jestli budou všechny takto dobré, tak se máme na co těšit. A podle recenzí v zahraničí tuším, že ANO.

Autorka o sobě prozradila, že než se stala spisovatelkou, tak pracovala v sociálních službách. Věřím, že byla určitě milá sociální pracovnice, ale jako spisovatelka je geniální a jsem ráda, že někdo její talent odhalil a začal její příběhy vydávat.

Děj příběhu si zamilujete, hlavní postavy se Vám vryjí do srdce a budete chtít, ať vše dopadne dobře. Tato kniha bude letos patřit k mým nejoblíbenějším příběhům a budu ji určitě doporučovat všem, kdo milují rodinné ságy. Tohle je přesně pro ně. Krása.

ikul
02.11.2023 5 z 5

Miluji pohádky pro velké holky. Čtivé, předvídatelné, milé a hlavně odpočinkové. V předvánočním období balzám na duši.

Knižní střípky
11.10.2023 4 z 5

Co si budem všichni víme, jak to dopadne, ale někdy i velká a stará holka jako já, potřebuje trochu té naivní romantiky. A tato autorka ji umí moc hezky. Nejsou tu žádné uvzdychané pasáže a trapné sexuální scény.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižních střípků.

alexis818
07.10.2023 5 z 5

Moc hezký příběh,taková pohádka,ale moc krásně napsaná.

Autorovy další knížky

2022  85%Zimní slib
2009  80%Přístav naděje
2023  87%Dceřin úděl

Kniha Dceřin úděl je v

Právě čtených1x
Přečtených24x
Knihotéce75x
Chystám se číst47x
Chci si koupit11x
dalších seznamech1x