Dozorcovia

Dozorcovia https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458422/bmid_dozorcovia-zsh-458422.jpg 4 4 2

Vo svete existujú sily, ktorým sa nesmieme stavať do cesty. Adam Matejík a Šimon Duban sa o tejto skutočnosti presvedčia nanajvýš osudovým spôsobom, keď vykradnutím predajne patriacej zvláštnemu starcovi odkryjú hrôzostrašné tajomstvo. Nepotrvá dlho a obaja zistia, že ich čin so sebou prináša tie najdesivejšie následky. Dokážu vykúpiť nielen seba, ale aj svoje milované osoby skôr, než ich stihne trest nemilosrdných dozorcov?... celý text

Přidat komentář

HančaŠ
13.12.2022 5 z 5

Dobře vymyšlené, čtivé. Od první stránky se něco dělo a nemělo to hluchá místa. Knížka vtáhne do děje a líbilo se mi, že to bylo podané z pohledu více lidí. :)

Sigurd_Lesandi
07.11.2021 4 z 5

První recenze tohoto roku byla na autorovu knihu Nedohĺadno, která se mi opravdu líbila a ani Dozorcovia mě nezklamali.
Pár lidí se mě ptalo, jak se mi kniha ve slovenštině četla. Musím říct, že má autor opravdu skvělý styl psaní a kniha se četla velmi dobře. Děj opět přirozeně plynul, takže jsem se čtením neměl absolutně žádný problém.
Postavy byly dobře propracované a nebylo těžké vytvořit si k nim nějaký vztah.
Jediná věc, kterou bych knize vytknul, je podstata chování kletby, která ze začátku knihy naše postavy pouze děsí a až ke konci začne útočit i fyzicky. Více by se mi líbilo, kdyby bylo útočení fyzické hned od začátku, aby bylo vidět, že jde postavám opravdu o život.
Konec se autorovy opravdu povedl. Byl nabytý akcí a o zvraty taky nebyla nouze.
Jsem opravdu moc rád, že jsem si mohl knihu přečíst a obě autorovy knihy vřele doporučuji. Těším se na další knihy!