Dokonalý džentlmen

Dokonalý džentlmen https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/193636/bmid_dokonaly-dzentlmen-TiR-193636.jpg 3 7 7

Dokonale oblečený džentlmen je neocenitelný průvodce bludištěm moderního odívání. S vtipem a spolu s řadou informací nabízí praktické rady ohledně toho, co si na sebe vzít při každé příležitosti, od zaměstnání po svatbu, na pláž i do správní rady. Nejen že se dozvíte, jak vypadat za všech okolností nejlépe, ale také se naučíte, jak se vyhnout neblahým módním faux pas, zbavit se zanedbaného či neupraveného vzhledu a proměnit se v nového Dona Drapera, módní ikonu z amerického televizního seriálu Mad Man. Najdete tu vše, co potřebujete k tomu, abyste mohli být dokonale oblečení.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The perfectly dressed gentleman , 2011


více info...

Přidat komentář

Mech_Animal
31.08.2019 1 z 5

Povrchní, obsahově nekvalitní a nezajímavá kniha. Jediné plus je počet stran.

Angelo
12.10.2018 2 z 5

Od této publikace jsem očekával drobek něco jiného, více zasazeného do této doby a určené též pro normálního smrtelníka. Po přečtení si místo rad oblékání odnáším spíše dlouhý seznam starých filmů, kde se jaký oděv kdy poprvé vyskytl a nad tvrzením, že "žiletku, kterou se holíme, bychom měli pravidelně vyměňovat zhruba jednou za týden" se jen usmívám.
Kniha jako taková však není špatná, ale pro mě osobně byla spíše zklamáním.


ladyba
19.05.2015 5 z 5

Jednoduchý a praktický průvodce odíváním dokonalého gentlemana. Měl by se s ním seznámit každý, muži proto, aby se poučili o tom, jak se správně oblékat a že treková uniforma obuv ve městě je směšná stejně jako kralfíčky v horách. Ženy zas proto, aby se vyvarovaly chyb, než zas navléknou muže do nějakého fast fashionového trendíku.

Štítky knihy

móda zdraví společenské chování

Autorovy knížky

2014  62%Dokonalý džentlmen