Dočista jsem ti propadla

Dočista jsem ti propadla https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24876/docista-jsem-ti-propadla-24876.jpg 4 24 24

Maddy Harveyová bývala jako holka ošklivé káčátko: vyčnívající zuby, vlasy myší barvy a ohyzdné brýle. Od těch dob naštěstí rozkvetla do krásy. Jenomže když jednoho letního večera potká Kerra McKinnona a když pak za pár dní zjistí, kdo tenhle fešák vlastně je... Inu, v ten okamžik vypuknou opravdické potíže. Kdekdo totiž ví, co se přihodilo před jedenácti lety, a pokud jde o Maddyinu matku Marcellu, ta by McKinnonovy nejradši rozsápala holýma rukama, než aby musela přihlížet, jak se zrovna s touhle rodinou dává Maddy do spolku. No dobrá, Marcella třeba není Maddyina vlastní matka, ale Maddy ji má tak ráda! Jak by se mohla postavit proti její vůli? A máme tady Romea a Julii se vší parádou!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Rozmluvy
Originální název:

Falling for you , 2007


více info...

Přidat komentář

Kudík
16.07.2023 3 z 5

(SPOILER) Máme zde Maddy Harveyovou a Kerra McKinnona, kteří tak úplně nejsou ústřední postavy tohoto románu, jak to vypadá dle anotace. Postav je tu celkem dost a některé dostávají více prostoru než jiné, i když v pár případech není úplně o co stát. Děj se odehrává v městečku Ashcombe, kde žije Maddy, nevlastní prostřední dcera Marcelly ve Sněhové chaloupce se svým o rok mladším bratrem Jackem a jeho dcerou Sophií. Dále se sem po nehodě vrátila Kate Taylor-Trentová, dcera Olivera a Estelle. Před pár lety se sem přistěhovala i Nuala Strattonová, která pracuje jako barmanka a žije se svým šéfem Dexterem. Ještě je zde Julie se svým synem Tiffem, která vlastní lahůdkářství Broskvoň a je zaměstnavatelkou Maddy. Jedná se o malé městečko, kde si každý vidí do talíře a věrnost nic moc neříká. Chování Dextera k Nuale, Jacka k ženám obecně, Olivera k Estelle a Julii, Kate v mládí k Maddy, to bylo na můj vkus ve všech případech hrozné. Škoda, že v závěru nedostala Maddy a Nuala se svými partnery více prostoru, protože zrovna tito čtyři mě zaujali a oslovili nejvíce. Ostatní se občas chovali tak neuvěřitelně, že jsem netušila, zda se jedná o nadsázku, ironii, anebo o jen lidskou hloupost.

TaLu
29.03.2019 4 z 5

Od autorky jsem již jednu knihu čela a líbila se mi. Tady má tato kniha poměrně nízké hodnocení a přečetlo ji málo čtenářů, ale podle mě je to docela škoda. Příběh jsem si užila, jsem z vesnice a tak dokáži ocenit, jak žádné tajemství nezůstane utajeno, jak každý o každém "všechno" ví. Ale také to, že vrátit se zraněná ze světa, může mezi známými lidmi, kteří spoluvytvářejí domov, přinést uzdravení. V knize se seznámíme s velkým počtem lidí. Naštěstí jsem měla na knihu čas, a tak nehrozilo, že při odložení zapomenu, kdo je kdo. Samotné osudy mi přišly velmi zajímavé, hrdinové nebyli černobílí, každý se dopustil omylů, čímž se stávali uvěřitelnými. Chvílemi to předivo vztahů vyznělo jako nadsázka, ale celkově jsem se opět dobře bavila. Knihu mohu doporučit a od autorky si ráda přečtu i další knihy, pokud budou v knihovně.


Schary
24.11.2015 3 z 5

Kniha se docela dobře četla, ale celkový dojem je průměrný. Děj trochu klouže po povrchu, je zaměřen na více postav, ale žádnou nerozebírá moc do hloubky. Už jsem zkrátka četla lepší knihy...

DaPo
07.12.2014 3 z 5

Hodnotím jako průměr. Neurazí, nenadchne....

zuzepka
18.10.2013 4 z 5

Tento vztahový román pro ženy se velmi dobře čte.Pasáže k zamyšlení se střídají s vtipností.Samozřejmě nechybí šťastný konec.

bookcase
13.07.2013 4 z 5

Veselé, vtipné, milé..o vztazích, lásce a přátelství. Příjemná oddechovka.

Kakajko
12.04.2013 5 z 5

Výborná kniha, děj měl spád, překvapivé zvraty.. paráda!

misulka680
24.08.2011 4 z 5

Veškeré knihy této autorky jsou zajímavé a velmi pěkně se čtou. Mají vždy zajímavý děj, který není úplně smyšlený. Oddychové čtení.

Autorovy další knížky

Jill Mansell
anglická, 1957
2018  78%Ty a já, navždy
2020  74%Tohle může všechno změnit
2008  73%Nabídka, jaká se neodmítá
2009  74%Myslím jenom na tebe
2009  76%Dočista jsem ti propadla