Portál

Portál https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/226365/mid_dobrodruzstvi-minecraftu-2-portal-RND-226365.jpg 4 18 3

Dobrodružství Minecraftu série

< 2. díl >

V druhém dílu Dobrodružství Minecraftu se dvojčata Josh a André konečně znovu shledávají, i když velmi neobvyklým způsobem. Poté, co se jim na zabezpečeném serveru podařilo najít tajemného Herobrina, musí spojit síly s kamarádkou Suzy a opět se vydat vstříc nebezpečí kostičkovaného světa. Dokážou tři desetileté děti zabránit Herobrinovi v ovládnutí celého Minecraftu? Nebo bude skutečný svět vydán napospas jednomu z nejmocnějších zlosynů, jaký byl kdy v počítačové hře stvořen? Roztočte svou fantazii na plné obrátky! Vzrušující série Dobrodružství Minecraftu chytne a nepustí každého milovníka napětí a počítačových her. Portál je krátký sci-fi román z dílny amerického spisovatele Steva DeWintera (píšícího pod pseudonymem S.D. Stuart), který své poutavé příběhy přenáší i do říše Minecraftu. Jedná se o druhý díl série Dobrodružství Minecraftu, která sleduje osudy dvojčat Joshe a Andrého na cestách po nejtemnějších zákoutích kostičkovaného světa.... celý text

Přidat komentář

dájavídek
29.07.2023 5 z 5

Mě se knížka líbila! Sice jsem zatím nečetl první díl, ale mě to nevadí

ZuzanaMrh
22.01.2016 5 z 5

Pro mě jako příznivce (ne hráčku) Minecraftu a matku tří Minecraft maniaků super oddychovka, přečtená za chviličku. Ale ty chyby v textu celkem vadily.


notburga
12.09.2015 3 z 5

Příběh docela dobrý. Synek se docela dobře bavil a značný kus přečetl i sám, v touze dozvědět se další pokračování.

Ale zpracování je děs, běs a hrůza. V první polovině knihy jsou špatně jenom uvozovky - což je ale pro menší dítě dost na pytel, protože nedokáže hned rozklíčovat, která postava mluví (ideálně, pokud se v mluvení střídají dvě) a kolikrát i to, že vůbec začala přímá řeč. No a v druhé polovině knihy to korektor asi vzdal úplně. Z lorda Franka se nám najednou stává ford Franko a podobně. Osmi až devítileté děti, které ještě nejsou ve čtení úplně zběhlé, to opravdu může nemile překvapit.