Tarzan a lví muž

Tarzan a lví muž https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21170/tarzan-a-lvi-muz-21170.jpg 4 45 4

Do Afriky přijíždí výprava natočit film a jsou napadeni divokým kmenem Bansutů, kteří v boji používají otrávené šípy. Tarzan jim pomůže z nesnází.

Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: , Paseka
Originální název:

Tarzan and the Lion Man , 1933


více info...

Přidat komentář

Ladys
21.08.2022 4 z 5

Ano, je to naivní, děravé, místy blboučké, ale je to tak zábavně napsané, že jsem to prostě dočíst musel.
Já mám pro knihy o Tarzanovi teď už prověřenou slabost a čtení si užívám.
Tentokrát se vydáme spolu s filmovým štábem z Hollywoodu rovnou do afrických lesů a dost brzy půjde o život.
Kniha je napínavá, o dobrodružství není nouze, Tarzan je v životní formě, nepřátel přibývá rychleji než přátel a tak má děj spád až do poslední stránky.
Propadl jsem kouzlu Tarzanových příběhů tolik, že jsem si vzal znovu první díl a dokud mě to bude bavit, tak v sérii budu pokračovat.

Luigi1
10.10.2020 5 z 5

Tarzan se setkává s filmovým štábem,který přijel natočit film.Vše se komplikuje tím,že teto štáb napadá kmen Bansutů kteří používají otrávené šipy.V tomto štábu je herec podobný.ale jen podobou Tarzanovi a způsobuje mu nemalé potíže.Uvidíme jak se k tomu Tarzan postaví.


farbi
26.07.2015 4 z 5

Skvelé ako vždy, ale autor ma znova prekvapil ďalším zo svojich absurdných nápadov - tentokrát to boli hovoriace gorily :) Aj s tým som sa po chvíli zžila, no záver ma nepríjemne zaskočil. Taký narýchlo odfláknutý, navyše divný a nezaujímavý. Taký záver - nezáver. Preto 4 hviezdičky.

Edward52
30.11.-0001

17 svazek o Tarzanovi - do Afriky přijíždí filmový štáb natočit film. Při přejezdu na místo natáčení je štáb napaden Bansuty, kteří uživají v boji otrávené šípy. A navíc někde po cestě leží údolí diamantů.
Zde je město Londýn nad Temží a v něm muž tak podobný Tarzanovi. V tomto městě vládne Jindřich VIII a Tarzan příchází ze zlatým lvem onoho dvojníka najít. Protože onen muž mu dělá jen ostudu - je mu sice podobný, ale jen vzhledem, nikolivěk odvahou.
Poprvé vydáno v roce 1934

Kniha Tarzan a lví muž je v

Přečtených68x
Doporučených1x
Knihotéce71x
Chystám se číst3x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x