Dobré vibrace, dobrý život

Dobré vibrace, dobrý život https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425737/bmid_dobre-vibrace-dobry-zivot-hMd-425737.jpg 5 29 11

Jak se naučit opravdu milovat sám sebe? Jak přetvořit negativní emoce v pozitivní? Je možné najít trvalé štěstí? Vex King odpovídá na všechny tyto otázky a mnohé další. V knize Dobré vibrace, dobrý život popisuje autor svou osobní zkušenost a moudrost intuice, která mu nakonec pomohla dosáhnout v životě to, co si předsevzal, a zároveň předává toto vědění dál svým čtenářům. V knize se dozvíte: - jak o sebe pečovat, překonat toxické energie a postavit vlastní spokojený život na první místo, - jak pěstovat pozitivní životní styl včetně vědomého vnímání a meditace, - jak změnit to, v co věříte, tak abyste dokázali přijmout velké příležitosti, které život poskytuje, - jak projevit vlastní cíle za použití vyzkoušených a účinných metod, - jak překonat strach a naladit se na stejnou vlnu s vesmírem, - jak najít svůj vyšší smysl a stát se zářným vzorem pro ostatní. Ukazuje sebelásku jako vyzkoušenou a funkční metodu pro dosažení spokojenosti a přijetí vlastní hodnoty. V knize dokazuje, že pokud změníte způsob, jakým myslíte, cítíte, mluvíte a jednáte, začnete měnit svět. Srozumitelně představuje spiritualitu pro novou generaci: moderní, soucitnou a filozofickou.... celý text

Literatura světová Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Good Vibes, Good Life: How Self-Love Is the Key to Unlocking Your Greatness , 2018


více info...

Přidat komentář

Sixtínka
25.03.2024 4 z 5

Celkom inšpiratívne čítanie. Za mňa jedna z tých lepších kníh z tohto žánru.

Lily101
07.06.2023 5 z 5

Top kniha, která si troufám napsat, si mě v knihkupectví našla, oslovila mě, měla jsem lehké pochyby, ale intuice mě navigovala si ji koupit. Zakoupila jsem a vše se dalo do pohybu.

Zkrátka četba sama o sobě byla silná. Řešila jsem jeden problém a kniha mi poskytla řešení. Současně mi dala spoustu podnětů a ačkoliv se jedná o knihu, která se týká pozitivního myšlení (a že je jich takových opravdu hodně), tak ji prostě musím doporučit.

Toto je prostě kniha na šest hvězdiček z pěti!


Havran.
31.05.2023 4 z 5

V podstatě jsem se nedověděla nic nového, ale líbí se mi jak je kniha napsaná. Člověk by si měl čas od času zopakovat životní pravdy.

Peace
30.03.2023 5 z 5

"Kdybych vás požádal, abyste vyjmenoval všechno, co máte rád, jak dlouho by trvalo, než byste zmínil sám sebe?"

Motivačních knih vychází opravdu spousta a je poměrně těžké mezi tou hromadou vybrat ty, které stojí za to. A musím říct, že tento titul je světlou výjimkou,která za to opravdu stojí!
Je napsána čtivě, mile a srozumitelně. Doporučuji a věřím, že jsem ji nečetla naposledy.

_Knihomolka_
17.11.2022 5 z 5

"Words can hurt, help or heal. There´s power
in everything you write and say. Your
message is significant: be wise with it."

Zde si každý přijde na své, protože kniha je velmi motivační, ale hlavně univerzální - obsahuje autorovy životní zkušenosti, příběhy těch, kterým pomáhal, povzbuzující citáty sladěné s ilustracemi a zajímavé výzkumy spojené s duševním zdravím člověka.
Doporučuji.

manasx
03.11.2022 5 z 5

Pro mě super startovací motivační a seberozvojová kniha.

mclenin
07.08.2022 4 z 5

Kniha skôr pre začiatočníkov v uvedenom žánri. Pre čitateľa, ktorý má v danej oblasti už čo to načítané neponúkne v zásade nič nové, skôr pomôže osviežiť a zopakovať nosné princípy, avšak oceňujem prehľadné spracovanie ako aj ľahké a zrozumiteľné podanie základných ideí, ku ktorým je možné sa opakovane vracať.

SimonDobes
08.01.2022 5 z 5

Rád čítam knižky určené na sebarozvoj a motiváciu. A táto knižka je zatiaľ asi tým najlepším, čo som z tohto žánru čítal. Mimo vydarený obsah je skvelo spracovaná - citát na konci časti či občasné ilustrácie. Odporúčam naozaj všetkým!

kirkpatrick
07.04.2021

Občas čtu knihy o osobním rozvoji, neboť mě přivedou na nové myšlenky a snaží mě trochu poupravit své myšlení a tím i chování, nejinak tomu je i u této knihy. Rutina a každodenní stereotyp a další vlivy se podepisují na našem chování a duševním životě.

Alkestis
18.12.2020 3 z 5

Vybírám citát
„Vaše individualita je požehnání, nikoli břemeno. Budete-li se snažit být jako všichni ostatní, nebude váš život lepší než jejich. Když půjdete s davem, stanete se jeho součástí a nepodaří se vám z něj vystoupit. Když půjdete stejnou cestou jako ostatní, nedostanete příležitost vidět nic jiného než to, co vidí oni.“ (139)

barurose
03.03.2020 5 z 5

Krásná kniha, hezky obsáhlá. Moc mi pomohla

Štítky knihy

psychologie rozvoj osobnosti, osobní rozvoj životní styl

Autorovy další knížky

Vex King
anglická
2019  92%Dobré vibrace, dobrý život
2021  %Uzdravenie ako cesta k slobode
2023  0%Denník