Do důchodu s plnou kapsou aneb poodhalená budoucnost

Do důchodu s plnou kapsou aneb poodhalená budoucnost https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479325/bmid_do-duchodu-s-plnou-kapsou-aneb-pood-Jn8-479325.png 3 7 3

Tato kniha vysvětluje, jak si naspořit a jak investovat, abychom šli do důchodu s plnou kapsou. Na střadatele se valí čím dál víc nebezpečí: Inflace, rostoucí dluhy vlád, zvyšování daní, stále větší regulace, přibývající zákazy… V takovém světě se leckomu může zdát téměř nemožné vydělat a našetřit peníze a dlouhodobě udržet jejich hodnotu. A přece to možné je. Známí ekonomové Markéta Šichtařová a Vladimír Pikora, autoři několika bestsellerů, nositelé ceny čtenářů Magnesia Litera a popularizátoři světa peněz ve své knize vysvětlují, jak lze peníze rozmnožit i uchovat. Nejde přitom o žádná kouzla nebo kdovíjak riskantní strategie. Stačí znalost současného dění, elementárních ekonomických zákonitostí a trocha inspirace v minulosti, aby se před námi poodhalila i naše finanční budoucnost.... celý text

Přidat komentář

Bedřich63
14.03.2023 3 z 5

Moje pátá kniha od této autorské dvojice.
Informace se v některých pasážích opakují z předchozích knih.
Obsah této knihy je také trochu uměle natahován opakováním některých informací v několika kapitolách a zkoumáním předkládaných informací z různých úhlů pohledu.
Ta podstatná informace, že se Evropa řítí do super průseru, je zde ale rozebrána profesně zdatně. Dalo by se to vyhodnotit i takto: Dobře už bylo, dobře nám tak.
Návod, jak si zabezpečit důstojné stáří, kniha nabízí. Co tam však nelze najít, je informace, jak a kde si vydělat peníze, které by klidný důchod zajistily. :-)

nokid
23.05.2022

Nevím, nevím jestli jim to bude fungovat...


HelenBarbora
22.04.2022 5 z 5

Naprosto famózní, doporučuju :D

Štítky knihy

ekonomie propaganda kapitalismus spoření

Autoři knihy

Vladimír Pikora
česká, 1977

Kniha Do důchodu s plnou kapsou aneb poodhalená budoucnost je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce21x
Chystám se číst20x
Chci si koupit6x