Pád Argosanů

Pád Argosanů https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493057/bmid_pad-argosanu-y7q-493057.jpg 5 34 6

Divotvůrce série

>

Prequel k oblíbené sérii Divotvůrce Rudý jekot: děsivá nákaza šířená sedmi mystickými verši, které udělají ze svých obětí nestvůrné, nemyslící ničitele. Ferius, na útěku před svým vlastním neodpustitelným zločinem, na vlastní kůži pozná, co dokáže způsobit. Poté, co ji v poslední chvíli zachrání svérázná argosanská poutnice, zahájí Ferius napínavé pátrání po tajemné Cestovatelce, pravděpodobné šiřitelce Rudého jekotu, které ji zavede na podivná místa, o jejichž existenci předtím neměla ani tušení. V sázce je osud celého kontinentu. Aby ho Ferius zachránila, musí objevit hranice argosanských způsobů, které si tak zoufale touží osvojit.... celý text

Literatura světová Horory
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Fall of the Argosi , 2021


více info...

Přidat komentář

Breberuše
02.01.2024 3 z 5

Nevím, jestli je to tím, že jsem si po roce nepamatovala předešlý díl, ale série o Argosanech mě moc za srdíčko nechytla. Doufám v poslední díl, který snad bude stát za to a tuto trilogii uzavře.

Rowana
10.03.2023 4 z 5

V sedmnácti je Ferius stejně úžasná jako v jedenácti a jako v dospělosti. Ačkoliv, ne stejně. Jinak. Ale úžasná. Její první setkání s Cestou trnů a růží, stejně jako nalezení její vlastní cesty, Cesty divoké sedmikrásky bylo fascinující. Napínavé a - jak jinak - ukrutně kruté. Jak už to ve světě, kde žije, bývá.


Jaehyun
01.03.2023 5 z 5

Sebastien opět nezklamal. Baví mě jeho psaní a všechny postavy. Někde jsem slyšela, že tento prequel má mít 3 díly, ale přijde mi to už docela pěkně zakončené. V prvním díle jsme se dozvěděli o dětství Ferius a v druhém o tom, jak se z ní stala Argosanka a Cesta divoké sedmikrásky. Nicméně si nebudu stěžovat, pokud ještě nějaký díl vyjde.

pavlusci
14.07.2022 5 z 5

Podle anotace jsem byla lehce skeptická. Přece jenom zombie není něco, co bych v tomhle světě čekala. Ale nakonec to bylo naprosto skvělé. Rychle se to četlo, pořád se něco dělo a zase to ve mě nechalo nějakou stopu. Zase vím něco víc o životě Ferius Parfax, poznala jsem Cestu trnů a růží a těším se, co bude dál.

andrejci
11.07.2022 5 z 5

Tohle mě bavilo mnohem víc než první díl. Bylo to akčnější a mělo to pořádný děj. Moc se mi líbilo, že jsme se zase dozvěděli o něco víc o Ferius a o její rodině. Podle anotace jsem se celkem bála co nás čeká, ale autor to napsal skvěle. Výborně mi to sedlo světa Divotvůrce.

DreamerX9
04.06.2022 4 z 5

Ačkoliv jde o prequel autor knihu udržel stále v stejném duchu. Osobně mě zajímal již při divotvurci mě napadalo jak se Farius Parfax stala tím kým byla. Zjistíte ze kdysi byla obyčejná holka, která se odvaze musela naučit a nepřišla k ní jako slepá k houslim. Zároveň je v knize několik skvělých myšlenek a děj krásně plyne. Není co dodat byl to krásný návrat :)
"Odhalit to, co druhy skrývá je nejslabší forma atra precis. Mnohem cennější je schopnost vnimat takova tajemství, o nichž nositel neví, že je ma"