Diagnostika karmy 3 - Láska

Diagnostika karmy 3 - Láska https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/192042/bmid_laska-Ezh-192042.jpg 4 17 4

Diagnostika karmy série

< 3. díl >

Další rozbory případů autorových pacientů potvrzují, že příčiny současných obtíží spočívají mnohdy v našich postojích ke světu.

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Raduga
Originální název:

Диагностика кармы. Кн. 3. Любовь (Diagnostika karmy. Kn. 3. Ljubov) , 1996


více info...

Přidat komentář

Allla9
16.07.2023 5 z 5

Tentokrát na téma žárlivost, smilstvo, rakovina, peníze... . Kniha určitě stojí za přečtení.

ditul
12.07.2023 5 z 5

Děkuji za další skvělou knihu, změnila můj pohled na opilství a chápu teď mnohem více věcí, které mi do sebe krásně zapadají.
*Když o své duchovní zdraví člověk nepečuje sám, je k tomu donucen právě skrze křivdy, ponížení, nepříjemnosti a nemoci. Když sama nevynakládáte žádné úsilí na to, abyste byla duchovně zdravá, Vaše duše onemocní a Vám se dostane odporných a hořkých léčivých kapek v podobě ztrát, nepříjemností a nemocí. Když se šklebíte, vráštíte čelo, ale lektvar spolknete s radostí, dostanete jen jednu lžičku. Když prskáte, vzdorujete a polykáte s odporem, pak musíte vypít celou sklenici. Když lék začnete vyplivovat, dostanete ho kbelík. Umění přijímat očištění duše v podobě nepříjemností jako dané Bohem je uměním se těch nepříjemností zbavit.


Elea
29.04.2021 2 z 5

V knize je zajímavý důraz na duchovní stánku nemoci a nutnost začít u sebe. Názory uvedené v knihách Vladimíra Kafky jsou mi však mnohem bližší.

vesirena
22.02.2012 5 z 5

chvilkami až čtení té knihy bolí...protože si člověk uvědomí na příbězích druhých lidí i své chyby...párkrát jsem ji odložila a když přišel čas- pokračovala...jasně, vždy se vracím aspoň o 10 stránek nazpět, abych věděla co mě zastavilo- už to tam není nebo to chápu jinak...velice zvláštní kniha.