Detoxikace

Detoxikace https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/78667/detoxikace-78667.jpg 4 11 3

Nemějte strach, nečeká vás tu drama s neustálými průplachy střev a extrémy ve formě půstů. Pročištění těla s námi proběhne mírně, jednoduchými metodami a postupně. Jelikož má být ozdravný program komplexní, aby byl skutečně účinný, najdete tu nejen diety, jež určitě očekáváte, ale i další užitečné a zajímavé metody. Cílem není trvalá askeze. Během detoxikace nebudete trpět a s její pomocí se opět budete cítit skvěle.... celý text

Přidat komentář

kusma
21.04.2024 4 z 5

Velmi rychlý návod na detoxikaci... a vlastně to obsahuje vše - typy, návod, obecné informace, recepty... Až si člověk říķá o čem jsou vícestrankové knihy o tomto tématu :) Takže pro lidi, co chtějí nasměřovat to je dobrá knížečka.

sira
20.10.2016 3 z 5

Souhlasím s předchozím komentářem. Kniha je opravdu kapesním vydání, což je prima na cesty, ale je jasné, že nemůže obsahovat tolik informací. Čte se příjemně, jsou tam i zajímavé informace, pár receptů, myslím že základní informace obsahuje, jako úvod super.


deynna
16.08.2012 3 z 5

Kapesní příručka pro lidi, co se snaží udělat něco pro zdraví. Dobře a rychle se to čte, jsou tu zajímavé tipy a je to namátkou jeden z mála zdrojů v češtině, kde jsem se dočetla o olejové terapii sliznice. Nechybí tu základní informace o důležitých orgánech a jejich očistných funkcích a obligátní recepty. Nic nadmíru odborného ani světoborného, ale milá knížečka, kterou je fajn si přečíst třeba cestou autobusem a zamyslet se.