Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny

Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/466879/bmid_dalsi-kvitka-v-byte-nmT-466879.jpg 5 36 4

Kvítek není nikdy dost! Vytvořily jsme praktického průvodce s fotkami a pracovními postupy pro všechny domácí pěstitele. Přemýšlíte, jak do svého domova vnést ještě více zeleně? Podruhé jsme daly dohromady další nápady, jak rostliny množit, jak o ně pečovat, nebo jak s nimi dále pracovat, aby se u nás doma měly lépe. Rady jsme doplnily o informace ohledně umělého osvětlení, sesazování a trvalé samozavlažování. Abychom navázali na první knížku, blíže se věnujeme dalším druhům rostlin (alokáziím, stínovkám, begóniím) napříč místnostem celého bytu! S praktickými tipy se tentokrát rozrostete až na balkón a posunete svou zelenou vášeň zas o krůček dál. Vyzýváme vás ke kolonizaci balkónů!... celý text

Přidat komentář

Elen.aja
20.02.2023 4 z 5

Pokochání pro duši. Vizuálně nádherná a přehledná, srozumitelná i začátečníkům.

Jde znát, že se jedná o druhý díl, chybí mi tam některé informace, chystám se dokoupit i první :-)

papada
18.04.2022 4 z 5

V knize sice postrádam víc informací a rad ohledně pokojovek, ale listovat jí byla radost. Krásný vizuál, pěkné fotky. Oceňuji informace ke klíčení kaštanů, to se na podzim hodí.


sporran
20.03.2021 5 z 5

Vizuálně svěží prakticky psaná kniha dvěma normálními holkami. Nádherné fotky, nádherná aranžmá, fajn postřehy, rady, tipy. Snad první kniha, u které jsem čekala na její vydání a moc se mi líbila.

Libris_Na_Ex
08.03.2021 5 z 5

Už první díl jsem milovala a tohle si mě opět získalo. Pokud chcete knihu, která bude nádherná vizuálně, pobaví vás a i vám vysvětlí, co se v rostlině děje a proč potřebuje podmínky jaké potřebuje, zamilujete si jí úplně stejně jako já.

Štítky knihy

pokojové rostliny

Autoři knihy

Kniha Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny je v

Právě čtených3x
Přečtených40x
Čtenářské výzvě10x
Doporučených3x
Knihotéce35x
Chystám se číst26x
Chci si koupit18x