Ďáblův advokát

Ďáblův advokát https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202942/mid_dabluv-advokat-202942.jpg 2 5 5

Tato nekonvenční kniha vám neposkytne návod, jak se stát úspěšným a bohatým na první pokus. Nabízí však pohled z druhé strany na všechny možné poučky a pravidla, která jste až doteď následovali. Autor vás vybízí nejen k jejich porušení, ale také k zamyšlení nad skutečnými příběhy těch, kteří svým myšlením a činy šli proti většině. Mějte odvahu jít proti proudu, jděte opačným směrem než zbytek a povšimněte si příležitostí, které ostatní minuli. Otevřete knihu a najděte sílu jít svou vlastní cestou.... celý text

Literatura naučná
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Devil's Advocate , 2013


více info...

Přidat komentář

anebar
13.06.2020 4 z 5

Dejme si ruku na srdce. Fantasy, scifi aj. zhltneme vždy na první dobrou, ale něco pro osobní rozvoj?
Kniha je členěna do dvoustránkových kapitol (rad). Čtou se rychle. A z hlediska obsahu? Nebrala bych všechny rady vážně, některé s odstupem. Celkový dojem? Jsem ráda, že jsem ji přečetla.

Anodyne
30.03.2017 odpad!

Myšlenky v knize jsou strukturovány přehledně, nicméně si myslím, že mnohé rady jsou vyloženě přepálené a mohou spíš výsledně uškodit než pomoci, pokud by někdo věřil opravdu všemu, co v této knize je. Z mnohých rad jsem měl navíc takový dojem, jako by autor přečetl několik management knih a chtěl napsat něco, co bude hlásat přesně pravý opak.


lesumir
01.05.2016 4 z 5

Knížka dobrá, rychle se čte, zajímavých pár myšlenek se tam určitě najde.

Štítky knihy

úspěch obchodování, prodej profesní úspěch

Autorovy knížky

2014  48%Ďáblův advokát