Cukrové trápení

Cukrové trápení https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143904/cukrove-trapeni-143904.jpg 4 11 1

Klasický prvotřídní bestseller z oblasti zdravotnictví, který otřásl mýtem o cukru a podnítil explozi zájmu o zdraví Strhující dílo, které pomohlo k vyléčení milionů lidí trpících cukrovou depresí. Vyléčí i vás? Kniha je inspirována hollywoodským křižáckým tažením Glorie Swanson a je poutavou ukázkou, která odhaluje největšího zabijáka naší generace a současně ukazuje, jak oživující dieta bez cukru může váš život nejen změnit, ale dokonce i zachránit.... celý text

Vydáno: , Pragma
Originální název:

Sugar Blues , 1975


více info...

Přidat komentář

petr0486
19.11.2015 3 z 5

No, PRVOTŘÍDNÍ bestseller je možná silné slovo.. Prosté poselství ´cukr je jed´ autor (možná zbytečně) roztáhl na 300 stran, od tématu CUKR se často odchyluje k nepodstatným věcem.

Efektivní pro mě bylo, že jsem dostal dva dny před tím než jsem knihu začal číst balíček sladkostí, který jsem během dne snědl, a na druhý den jak se hladina glukózy v krvi zase snížila se dostavila ona "cukrová deprse" popsaná na str. 57-58. Cítil jsem se příšerně, byl jsem nesmírně unavený, malátný, protivný, sebemenší pohyb či přemýšlení pro mě bylo utrpením.. To že to bylo zaviněné cukrem mi došlo až během čtení knihy.. jako náctiletý jsem takové stavy mýval v jednom kuse.. Po přečtení knihy jsem se cítil příšerně podvedený, podvedený splečností a potravinářským průmyslem!

Nevěřil bych jaký vliv má cukr na psychiku a mozek, problémy se soustředením a neschopností pamatovat si jsou taktéž zaviněné cukrem.

Kniha účel splnila a odteď se budu rafinovanému cukru vyhýbat jak čert kříži!

Autorovy knížky

William Dufty
americká, 1916 - 2002
1998  84%Cukrové trápení

Kniha Cukrové trápení je v

Přečtených17x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce9x
Chystám se číst27x
Chci si koupit13x
dalších seznamech1x