Dva razy mŕtvy

Dva razy mŕtvy https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493354/bmid_dva-razy-mrtvy-2Zy-493354.jpeg 4 39 7

Štvrtkový klub detektívov rieši nový prípad. Elizabeth navštívi muža, ktorého považovala za mŕtveho. Potrebuje jej pomoc. Obvinili ho z krádeže diamantov a život mu ohrozuje nebezpečný zločinec. Keď telá pribúdajú, Elizabeth zapojí do poľovačky na surového vraha Joyce, Ibrahima a Rona. Nebola by to skvelá odmena, keby našli aj tie diamanty? Tentoraz však Štvrtkový klub detektívov čelí nepriateľovi, ktorý by bez mihnutia oka odstránil aj štyroch sedemdesiatnikov. Nájdu vraha skôr, ako vrah nájde ich?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

The Man Who Died Twice , 2021


více info...

Přidat komentář

mar.jir
14.06.2023 5 z 5

Krásná detektivka ve stylu Agathy Christie. Rozhodně se nejedná o krvavé příběhy či severské detektivky. Ale tahle parta důchodců to rozhodně umí. Elizabeth, Joyce, Ron a Ibrahim jsou krásně propletený čtyřlístek, který se doplňuje a nejsou to žádní nemohoucí staříci. Děj se odehrává poklidně a zábavně. Kniha je skvělá oddechovka a jako bonus zjistíte jak asi přemýšlí vaši prarodiče a že pořád prožívají podobné věci jako my, až na ty vraždy.

kaca1530
03.05.2023 5 z 5

Krásná lehce detektivní pohádka. Budu se těšit, že od autora třeba vyjde něco dalšího, třeba i ve stejné sérii.


Márinka
02.04.2023 4 z 5

Pokud jste vyznavači klasických detektivek či krvavých krimi thrillerů ze severu, budete možná zklamáni. I když pár mrtvol a rudých tratolišť se najde i zde. Jestli jste ale věkem blízko ústřední čtveřici, či vás při pohledu na vaše pra/rodiče zajímá, co se asi honí v hlavinkách zdánlivě nemohoucích staříků, je to kniha právě pro vás.

kolacky
01.04.2023 5 z 5

Na Elisabeth nikdo nemá! Nechtěla bych být tím, na koho zaměří svoje špiónsko-vyšetřovatelské šedé buňky mozkové! A ani Joyce se nezdá. Kluci byli tentokrát drobátko v pozadí.

Le Chat
26.01.2023 5 z 5

Vzpomínám si, že se mi před časem líbil už první díl této série, ale tento druhý byl opravdu “pecka”!!! Rozhodně doporučuji, uděluji maximální počet hvězdiček a budu se těšit na třetí díl, který už v angličtině vyšel.

Bubo19
02.01.2023 5 z 5

I druhý díl o Čtvrtečním klubu amatérských detektivů se mi líbil. Nevím, jak moc je vše, co se v knize děje, reálné, ale mě to baví. Kniha se čte tak lehce, zápletka je zajímavá a hlavní postavy jsou výborně popsané. Členové klubu jsou každý jiný a z toho vyplývají zajímavé situace i dialogy. Navíc jsem si Elizabeth, Joyce, Rona a Ibrahima oblíbila a vlastně i Donnu, Chrise a Bogdana, takže už se těším na další setkání.

mikika
19.12.2022 5 z 5

pokračování mé oblíbené série s nevypočitatelnými penzisty se tentokrát nese ve špionážním duchu. což kapku snižuje uvěřitelnost, ale je to tím větší zábava, kdy je vám jasné, že se všechny ty rozjeté zápletky - diamanty, šarmantní drogová dealerka i místní chuligán - sejdou v jednom bodě. a ten bude stát za to. kam se hrabou dědkové z RED...