Co je to hovínko?

Co je to hovínko? https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347029/bmid_co-je-to-hovinko-WxA-347029.jpg 4 39 39

Kakají všichni. Ale co se pak s vykakaným hovínkem stane? Odpovědi naleznete pod okénky v této knížce pro nejmenší. Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí? Na všechny všetečné otázky dětí na téma "Co je to hovínko?" najdou bezradní rodiče odpovědi v této úžasné knížce s odklápěcími okénky.... celý text

Příroda, zvířata Encyklopedie Pro nejmenší
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

What is poo? , 2016


více info...

Přidat komentář

Turmee
01.05.2023 4 z 5

Super obrázky, oblíbené téma. Text je krátký, výstižný a i pro dospělého zajímavý.
Otevírání okének se dětem nikdy neomrzí a na potrubí je to dost znát .

TaLu
31.01.2023 5 z 5

Naprosto kouzelné ilustrace.
Zajímavý text, který nejmenším dětem, a nejen jim, vysvětluje, jak je to na světě s hovínky.
C co takový slon ? Má hovínko jako hrom ?
A chodí na záchod princezna?
Zážitek ještě umocňují otevírací okénka.
Vhodná i k četbě na nočníku :o))


PavlineCZka
14.06.2022 5 z 5

Za nas nejlepsi knizka o ho**e :) deti strasne zajimaji vsechny detaily, ktere se v nich popisuji (treba to, ze kdyz boli brisko, nosi se hovinko pani doktorce nebo o pouziti na policko, system splachovani trubkami atd..) opravdu vyborne podane, dobry pomocnik uceni na nocnik. Tema me narozdil od jinych nijak neurazi, naopak mi bylo velkym pomocnikem a navic bych rekla, ze u kluku tzv. "Fekalni obdobi" zacina velmi brzy (a nikdy nekonci??), tak proc to s detmi neprobrat? :)

Pokorna_Praha
10.09.2020 5 z 5

U nás oblíbená ve dvou i pěti letech. Je tak jednoduše napsaná a je o tak zajímavém tématu, že nám jí berou z knihovny i dospělé návštěvy, nedá se jí odolat :-)

muchomurka
10.06.2020 3 z 5

Já nevím, co si o knížce myslet. Téma je lidské, je to normální, ale proč o tom psát knihy? Jiná témata z této edice jsou super, ale tohle mě nenadchlo. Jinak ilustrace postav a zvířátek jsou opět moc pěkné.

tatjana1737
18.04.2019 4 z 5

Dárek, který dostaly děti od kamarádky; já sama bych - po zkušenosti s knihou na téma "Kdo se krtkovi vykakal na hlavu?" - nepořizovala. Jako jo, otevírací knížky u nás doma teď frčí nejen u 19 měsíční dcerky, ale i u skoro 5letého syna, takže v tomto směru parádní, ale to téma, to téma...

Dětem se to líbí, obrázky jsou líbivé, ale dokážu si je představit i u klasické pohádky a ne jen u tématu kakání. Nicméně tématika syna zaujala, nejvíce ho baví obrázek s vodovodním potrubím a čističkou odpadních vod, a navrch jsme se dozvěděli, že modrá velryba kaká růžově, či které zvířátko kaká hranatá hovínka.

oolinkaa
02.04.2019 4 z 5

Celkem boom s knihami o hovinkách.nicmene děti to bavi, tak proč ne..ale jsou i hezčí knihy na toto téma - napr co má myš v pline..ta je top ..ale i takhle kniha je celkem pěkně propracovaná

Eva88
21.09.2018 4 z 5

Hovínka nezklamala. Skvělá knížka. Vtipná a poučná! :-)

ElikaBendova
01.09.2018 2 z 5

Když dítě nechce na záchod, ale dělá stále do plínky, tak asi bych použila tuto knihu jako vysvětlení a návod. Jinak nevím jestli bych svému dítěti dávala tuhle knihu, aby se učil o hovínkách.

bibi.r
09.09.2017 4 z 5

Pěkná, vtipná a poučná :).