Co je pro mě dobré?

Co je pro mě dobré? https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505427/bmid_co-je-pro-me-dobre-kbQ-505427.jpg 4 4 3

Rozhodování v době těhotenství a porodu Rozhodnutí, která děláme ohledně těhotenství a porodu mohou zcela zásadně ovlivnit naše další životy, prožívání, zdraví, a týká se to celé rodiny. Mnoho z těchto rozhodnutí je ale velmi složitých, matoucích a zahlcujících. Celé je to ztížené i tím, že sice žijeme ve světě přehlceném informacemi, názory a volbami, kdy ale mnoho z těchto informací nebere ohledy na potřeby žen. Kniha Co je pro mě dobré: Důležitá rozhodnutí v těhotenství a při porodu popisuje různé perspektivy a rozebírá možnosti, které jsou ženám v průběhu těhotenství nabízeny. Přináší tipy, nástroje a informace pomáhající učinit s klidem důležitá rozhodnutí a poznat, která z cest je vhodná právě pro vás.... celý text

Pro ženy Osobní rozvoj a styl Rodina
Vydáno: , Alferia
Originální název:

What’s Right For Me?


více info...

Přidat komentář

Zelený_Drak
05.04.2023 2 z 5

Tato kniha je pro mě málo informativní. Věřím, že pomůže lidem, kteří nemají analytické myšlení a doteď je nenapadlo, že by je někdo (zejména odborník) mohl neúmyslně uvést v omyl. V takovém případě knihu doporučuji, protože díky ní se snad i málo analytický typ naučí, jaké otázky má pokládat, pokud o něčem potřebuje získat více informací. A to nejen ohledně těhotenství, ale ve zdravotnictví obecně.

padajicidvere
13.03.2023 5 z 5

Jednoduše vysvětleny základní práva a principy v rámci těhotenství, porodu a péče od zdrav. poskytovatelů. Za mě základní četba pro ty, co chtějí nabrat jistotu ve svém jednání v takových životních situacích.


RenataP
03.02.2023 5 z 5

Je to jako schůzka s porodní asistentkou, která vám odpoví úplně na všechny otázky.

Autorovy knížky

Sara Wickham
anglická
2022  75%Co je pro mě dobré?

Kniha Co je pro mě dobré? je v

Přečtených5x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x