Chvilka pro pohádku

Chvilka pro pohádku https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464636/bmid_chvilka-pro-pohadku-ENS-464636.jpg 5 9 9

Co mají společného pohádky Červená Karkulka a Vlk a sedm kůzlátek? Přece vlka! Kouzelné číslo sedm z příběhů o neposlušných kůzlátkách se dostalo i do pohádky o Sněhurce. Jen si vzpomeňte, kolik bydlelo v chaloupce trpaslíků. Sněhurka jim vařila kaši a právě okolo kaše se točí pohádka Hrnečku vař! A takhle můžeme pokračovat pořád dál, jedno vyprávění navazuje na druhé, jako by se pohádkové korálky navlékaly na šňůru. Tak otevřete knížku a pusťte se do čtení. A vy, děti, poslouchejte, čekají vás společné chvíle s pohádkou.... celý text

Přidat komentář

Jane007
13.01.2022 5 z 5

Naprosto úžasná knížka pro školkáčky. Syn seděl s otevřenou pusou a nedočkavě se dožadoval další pohádky. Hodně se mi líbily doplňující otázky a obrázkový slovník.

BarboraZ
28.09.2021 5 z 5

Knihu dostala dcera na bookstartu. Obsahuje 12 známých pohádek. Líbí se mi, jak na sebe pohádky navazují tím, co mají společného. V průběhu čtení může dítě odpovídat na otázky napsané v aktivitách na konci každé pohádky. Taky obsahuje obrázkový slovník, který pomáhá pochopit pojmy jako např. verpánek. Líbí se mi, že že autorka zvolila ty hezčí verze. Dceři se moc líbí ilustrace.