Chůze - Cesta k bohatšímu životu

Chůze - Cesta k bohatšímu životu https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413284/chuze-cesta-k-bohatsimu-zivotuhwzTn-cvX-.jpg 3 23 6

Chůze - tak snadné a přirozené. Obohatí vás psychicky i emočně, zbystří vaše smysly a navodí pocit pohody. Toulejte se stránkami této knížky a zjistěte, jak měnit tempo i perspektivu. Díky chůzi zvýšíte hladinu energie, prospějete svému zdraví, propojíte se s přírodou a zbavíte se stresu. Tak si prostě obujte boty a vykročte ze dveří…... celý text

Sport Zdraví
Vydáno: , Esence
Originální název:

Walk , 2018


více info...

Přidat komentář

claudiavas89
01.08.2022 2 z 5

Nazev bych zmenila na vedome prozivani

dzejkbeltygros
20.05.2022 3 z 5

Líbily se mi nevšední citáty, jak byla každá stránka trochu jiná, graficky to je moc hezky zpracovaná knížka, ale celkově je to spíš průměr.


PosPol
09.02.2022 3 z 5

Grafika je sice hezká, ale bílé slabé písmo na barevném podkladu je náročná na čtení. Kniha mi přijde zmatečná, vlastně zbytečně roztahuje jediné moudro: "Chůze je zdravá a prospěšná" na mnoha stránkách. Po dlouhé době knížečka, u níž jsem se opravdu nutila do čtení a nelíbila se mi, snaha autora zabředávat směrem k esoteričnu se mi nelíbila.

JointlieKat94
30.03.2021 3 z 5

Vlastně je to celkem hezké čtení, hezké citáty a tak.. jen jsem měla problém se na knihu soustředit a všechno vstřebat (já vím, kniha o meditaci, a já to nezvládnu ani dočíst, abych se soustředila.. :D )

Každopádně jsem to přelouskala. A jako nebylo to špatné, na tůry chodím taky, ale asi je tak neprožívám, začnu se tedy soustředit na vše kolem sebe.. :) začnu si to víc užívat. A uvidíme. :)


"Skutečně objevitelská cesta nespočívá v hledání nových krajů, ale v novém pohledu na svět."

"Pokud se soustředíte na nalezení aspoň něčeho dobrého v každé situaci, zjistíte, že váš život je náhle naplněn vděčností, citem, který živí duši."

annes
28.12.2019 4 z 5

Kdyby každý zvládl chodit do přírody každý den a vnímat její krásu všemi smysly, nejen chůzí, byli by všichni spokojenější a klidnější. Myšlenka terapie chození do přírody v naší zemi dle mého nebude fungovat, ale je to opravdu pěkná představa :).

pajaroh
08.08.2019 2 z 5

Taková trochu zbytečná knížečka upozorňující na každé stránce na to, že chůze je - div se světe! - zdravá a přínosná. Naivní obrázky jsou hezké, ale bílé písmo na světle modrém podkladu se opravdu špatně čte.
Možno vhodné jako motivační kniha pro zatvrzelého TV usedlíka, ale pro někoho, kdo normálně a rád chodí, jsou obsažené rady přínosné asi jako "dýchejte! je to zdravé!".

Štítky knihy

sport zdravý životní styl chůze pohybové aktivity pohybová terapie

Autorovy knížky

2019  53%Chůze - Cesta k bohatšímu životu

Kniha Chůze - Cesta k bohatšímu životu je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce11x
Chystám se číst13x
Chci si koupit1x