Chuchorův den

Chuchorův den https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477948/bmid_chuchoruv-den-FVu-477948.png 3 5 2

Když se Klára nechala proradnou babičkou nalákat k potupné krádeži vlastního kola, nemohla tušit, že tím dá do pohybu lavinu nečekaných událostí a stane se tak hlavní podezřelou ze série záhadných vražd, jaké městečko ještě nezažilo. Nezbývá jí tedy než se dát za vydatného přičinění oddaného souseda Mirečka, místního klubu důchodců a psa Cipíska do pátrání na vlastní pěst. A aby toho nebylo málo, do vyšetřování je proti své vůli zatažena i nenadálá zahraniční návštěva, která se do Čech vydala ve snaze zahlédnout legendárního chuchora. Úporná snaha detektivů amatérů dopadnout pachatele svépomocí vede k celé řadě komických situací, jedině policii už dávno není do smíchu. Zbývá ještě vůbec čas odhalit vraha, dokud naposledy neudeří?... celý text

Přidat komentář

čef
22.09.2022 3 z 5

Nepochybuji o tom, že se autorka při psaní dobře bavila. O mnohých čtenářích včetně mne to však asi moc neplatí – přebytek vtipu a duchaplností nemusí vždy znamenat dostatek zábavy. Groteskní příběh absencí logiky asi nemusí trpět, ale když je prostě něčeho moc, tak je toho příliš. Nebo jsem neměl dost trpělivosti, nálady, málo covida nebo co.

mikika
17.01.2022 4 z 5

vtipné vyprávění o potřeštěné rodince a pavlači plné praštěných sousedů zabily až poslední stránky, jinak milé překvapení.


Autorovy knížky

2021  52%Chuchorův den