Chodit po špičkách

Chodit po špičkách https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/384655/bmid_chodit-po-spickach-SWT-384655.jpg 4 5 5

Dívenka hledá svou existenční podporu a oporu u maminky a tatínka. Té se jí ale téměř nedostává … A to v jakékoliv formě: ať časové nebo citové. Těžce pak nacházejí i společnou cestu v emoční rovině a sociálním pocitu bezpečí. V deníku je nádherně popsán častý boj mezi hlavní hrdinkou a její mámou. Jak si k sobě nemohou najít cestu, jak je dívenka nepochopena. Že každá akce rodičů, byť nevědomá a tudíž nechtěná, zákonitě vyvolá zcela vědomou reakci jejich dcerky.... celý text

Přidat komentář

Isew
18.09.2021 3 z 5

(SPOILER) Hezká knížka k zamyšlení. Opravdu stojí za to promarnit nejkrásnější věk svých dětí v práci ať už cíl může být jakýkoli? Trochu mě zarazila rada paní na Lince důvěry, aby si holčina, která nerozvážně poslala někomu cizímu své fotky, zablokovala profil na FB. Jde to proti všem poučkám. Profil zachovat, nejlépe zálohovat a nahlásit na policii, aby bylo možné dohledat vyděrače. Jinak velmi příjemná knížka. Opravdu jsem věřila, že slečně je 13 let. I když její dotaz na stejně starou spolužačku - ty jsi s ním spala? Ty jsi v tom? a odpověď - to by nebylo tak hrozné - mě tedy dost šokovala.

Gabi13
04.01.2020 5 z 5

Milý příběh, milých lidí, tak bych to shrnula. Jinak bylo příjemné číst si deníček 13 leté slečny, protože jednu takovou doma mám. Bylo hezké vzpomenout si, že takové problémy člověk kdysi také řešil a, že je svět ještě v pořádku, když se tyto starosti dějí i dnešním dětem a dají se řešit.


bongie
07.08.2018 4 z 5

Líbezná, milá knížka.

Autorovy další knížky

2018  95%Povídky z druhé ruky
2018  76%Chodit po špičkách