Cesta matky

Cesta matky https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514409/bmid_cesta-matky-BGp-514409.png 5 9 2

Jak se moderní, samostatná, kreativní žena vyrovná s přijetím mateřské role? Kniha se zabývá často obtížně zvladatelnými stavy souvisejícími s naprostým odevzdáním se potřebám dítěte a je napsána jako průvodce touto iniciační cestou. První část je věnovaná ztrátě – svobody, kontroly i sebe samé. Druhá část se zabývá setkáním s temnotou (stínem) – jeho vyhodnocením a integrací. Třetí část se věnuje požadování transcendence, kreativity a autority. Autorka využívá méně známé varianty lidových pohádek a s jejich pomocí vysvětluje, jak integrovat stinné stránky mateřství a využít je k posílení.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Portál
Originální název:

Motherhood: Facing and Finding Yourself , 2021


více info...

Přidat komentář

gabriela8704
30.01.2024 5 z 5

Skvělá kniha, jak se podívat do duše a mateřství. Spojení s pohádkovými příběhy je velice poučné. Celkově se mi výklad mateřství a jeho tajů líbil. Nebát se být matkou a vidět i to zrcadlo v našich dětech.

Abulafia
27.07.2023 5 z 5

Parádní kniha pro hloubavé matky. Proč je pro nás mateřství někdy tak těžké? Proč nás dokáže vlastní dítě tak vytočit? A jak z toho všeho vyjít jako silnější a lepší člověk? Kniha je čtivá a používá srozumitelný jazyk. Doporučuji.


Štítky knihy

mateřství

Autorovy knížky

2023  91%Cesta matky

Kniha Cesta matky je v

Právě čtených2x
Přečtených11x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce1x
Chystám se číst23x
Chci si koupit3x