Vášně lorda Kita

Vášně lorda Kita https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423604/bmid_vasne-lorda-kita-v0m-423604.jpg 4 49 10

Cavanaughs série

< 2. díl

Co se stane, když se v boji proti zločincům spojí lord a pastorova dcera? Jeden z nejžádanějších svobodných mládenců v Londýně, lord Kit Cavanaugh, konečně našel smysl života, ale do manželství se rozhodně nežene. Přestože ho uhánějí bohaté a vlivné matky dospívajících dcer, Kit má v hlavě jen svou kariéru – touží totiž v Bristolu vybudovat loděnici Cavanaugh Yachts. Slečna Sylvia Buckleberryová má už věk na vdavky, ale ani ona o manžela nestojí. Její vášní je totiž škola pro chudé děti, kterou v Bristolu zřídila. Jenže teď do jejích plánů zasáhl muž, o němž doufala, že se s ním už nikdy nesetká – lord Cavanaugh! Zdá se, že kvůli jeho zájmům bude muset svou školu zavřít! Ale Sylvia se jen tak snadno nevzdá! Brzy vyjde najevo, že existuje ještě někdo, kdo usiluje o zrušení nejen školy, ale i loděnice. Řada sabotáží donutí Kita i Sylvii ke spolupráci, aby odhalili hanebné ničemy, kteří ohrožují jejich budoucnost – a jak si oba záhy uvědomí – jejich společné štěstí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , HarperCollins Polska
Originální název:

The Pursuits of Lord Kit Cavanaugh , 2019


více info...

Přidat komentář

mariva
19.11.2022 4 z 5

Odpočinková romantická četba zpestřená několika dramatickými situacemi, docela příjemné čtení, jen závěrečná sexuální scéna trochu přehnaná na dceru pastora.

Medasek
14.10.2022 4 z 5

Mnohem lepší než první díl. Doufám, že se u nás vydají i díly se zbylými sourozenci.


havrmoni
26.08.2022 4 z 5

Rozhodně lepší než první díl. Tohle mě bavilo. Mám tuhle autorku ráda a jsem zvyklá na její styl psaní. Někdy mi ta rozvláčnost a sáhodlouhé myšlenky hrdinů, u jejích příběhů vadí, ale tady to celkem šlo. Zajímalo by mě pokračování, jsou ještě dva sourozenci.

Reader-Hel
17.09.2021 2 z 5

(SPOILER) První stránky knihy mě moc nezaujaly. Měla jsem strach, že nedočtu, ale opak byl pravdou. Kniha mě vtáhla do děje, ne tak silně, ale přece.
Hlavní hrdinové svojí cestu k úspěchu mohli mít těžší, ale popravdě řečeno, kdyby ji autorka prodloužila ztížením, asi bych knihu odložila.
Bavil mě příběh a čas ve kterém jsem se ocitla a chemie mezi hlavními hrdiny také. Ovšem konec mě trochu zarazil. Celou dobu se hlavní hrdina těšil na spojení s hlavní hrdinkou a když to bylo na dosah.. Tak to bojkotoval a přišlo mi, jako kdyby odmítal její postup, její rychlost a její styl. To nejde k chlapovi dohromady ani pokud je to takový džentlmen jako lord Kit. A hlavně po celém tom příběhu by to chtělo víc.

rampapa
07.04.2021 5 z 5

Na druhý díl a o příběh o Kitovi jsem se hodně těšila. Příběh se mi moc líbil. Stephanie Laurense mě vždycky potěší když napíše knížku.Moc jsem si oblíbila Silviu. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

krákorka
09.10.2020

Příběh byl strhující, knihy od L.S. jsou dobře napsané.

Mi--LADA
24.08.2020 odpad!

Vášně lorda Kita mi příliš nezaujaly. Je to vlažná, hodně naivní knížka, která mě nebavila. Nedávno čtené knížce od stejné autorky Vykoupení Malcolma Sinclaira jsem dala dokonce 4 hvězdičky (v rámci žánru), tato je kvalitativně o dost níž. Chemie mezi milenci na mě jako čtenářku moc nefungovala, prostředí nebylo atraktivní, hrdinům už nešlo tolik fandit (slečna Sylvia byla popsaná jako nudná trubka, nezajímavá osobnost, která se nijak neprojevovala, jen vedla školu a nechala se furt někým od něčeho zachraňovat. Skoro nemluvila, akorát na začátku své lásce, jak jinak, vynadala, což bylo samozřejmě údajně děsně sexy, ach, prý to bylo znakem její vášnivé povahy !, jinak byla leklá ryba) a příběh byl dost nudný. Samé klišé a vše poměrně mělké i na červenou knihovnu. To, co se na stránkách odehrávalo mi bylo docela šumák.Tohle se teda nepovedlo, škoda času.

alzbeta4340
31.05.2020 5 z 5

Z nověji v Česku vydaných knih S.L. se mi tato líbila asi nejvíc. Byla zábavná, vzájemnou sympatii mezi Kitem a Sylvií jsem jim beze všeho věřila. Slušná červená knihovna.
Hodnoceno v rámci žánru.

biki
17.11.2019 3 z 5

O něco lepší, než předchozí úvodní díl série. Vývoj vztahu mezi Kitem a Sylvií je pojat rozhodně zajímavěji, oproti prvnímu dílu tam nechybí ono pověstné jiskření. Trochu moc idylické a bezproblémové je podnikání obou hrdinů i přes zásahy nekalých živlů - domnívám se, že autorka to hrdinům mohla trochu víc znepříjemnit. Slušně vykreslený byl ale ten hlavní padouch, včetně závěrečná akce na jeho dopadení.

marta78
08.11.2019 5 z 5

Moc hezky se to četlo, příběh je jednoduchý, ale mělo to hezkou zápletku, trochu napětí, trochu romantiky.

Štítky knihy

romantika historické romance

Autorovy další knížky

Stephanie Laurens (p)
australská, 1953
2004  87%Nevinné potěšení
2011  82%Všechno o vášni
2010  83%Démon touhy
2005  83%Svůdcova přísaha
2010  76%Skotské nevěsty

Kniha Vášně lorda Kita je v

Přečtených69x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce101x
Chystám se číst18x
Chci si koupit5x