Čas na výpověď

Čas na výpověď https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532808/bmid_cas-na-vypoved-65d9d16dd6498.jpg 4 3 3

Manuál online podnikání pro ženy. Úspěšná byznys koučka a expertka na online marketing Amy Porterfield se dělí o know-how, které získala při budování vlastního mnohamilionového internetového podniku. Chcete-li začít s vlastním online podnikáním nebo rozvinout to stávající, manuál se může stát vaším cenným rádcem a spojencem. Díky důkladnosti výkladu, velkému množství cenných tipů i příkladů autorčiných vlastních chyb si můžete osamostatňování se zjednodušit a přestat se ho bát.... celý text

Pro ženy Ekonomie a obchod Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Alferia
Originální název:

Two Weeks Notice: Find theCourage to Quit YourJob, Make More Money Work Where You Want, and Change the World , 2023


více info...

Přidat komentář

Jane2016
14.05.2024 4 z 5

„Čas na výpověď“ je pozoruhodná kniha, která mě zaujala nejen svou anotací, ale také překrásnou obálkou. Obecně všechno, co se týká online marketingu mi přijde zajímavé, proto jsem se rozhodla, že dám knize šanci a zkusím ji.

A ještě že jsem tak usoudila! Knížka velmi detailně popisuje know – how autorky z oblasti internetového podnikání. Dodává ženám (ale nejen jim) naději, že nemusíte každý den chodit do práce, která Vás nebaví, ale můžete jít vstříc svým snům a dokázat to, co jste si vždycky přála. Autorka popisuje jednotlivé kroky lidsky a srozumitelně, proto si myslím, že pokud někdo z Vás neví, jak do světa online marketingu a internetového obchodu vstoupit, tato kniha by pro Vás mohla být dobrým startovacím můstkem!

Vlastní podnikání v blízké budoucnosti neplánuji, ale pokud by k němu jednoho dne došlo, tak si dokážu představit, že některé věci bych určitě mohla čerpat právě z této knihy.

Autorovy knížky

2024  80%Čas na výpověď