Čarodějka Winnie a nový počítač

Čarodějka Winnie a nový počítač https://www.databazeknih.cz/img/books/79_/79837/bmid_carodejka-winnie-a-novy-pocitac-TIG-79837.jpg 4 21 4

Čarodějka Winnie je tu znovu! Tentokrát je nadšená z nového počítače. Po jediném kliknutí myší se dostane ke všem svým zaklínadlům. Lexikon a kouzelnou hůlku proto vyhodí do popelnice. Ale když se na myš vrhne kocour Wilbur, všechno jde rázem od devíti k pěti...

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Winnie , 2003


více info...

Přidat komentář

muchomurka
16.01.2023 4 z 5

Další knížky o Winnie se mi líbily příběhově více. Ale Bambulka je spokojená, chce číst i tuto. Ilustrace skvělé, vtipné, jak jsme zvyklé. Knížka má čestné místo v naší knihovničce.

broskev28
07.02.2021 4 z 5

Čekala jsem trochu víc, příběh mi občas připadal takový těžkopádný, především kouzla "na jedno brdo". Když si vzpomenu třeba na "módes róbes epesráres" Malé čarodějnice, tak tohle bylo velmi monotónní a nevynalézavé kouzlení. Spojení počítač - myš - kocour tuhle mou nepatřičnou nostalgii zatlačilo do pozadí a jsem přesvědčená, že dětem se to bude líbit.
Ovšem obdivuju hlavně ilustrace: oč méně času jsem věnovala textu, o to déle jsem procházela byt čarodějky Winnie - pracovnu, kuchyň a koupelnu, a taktéž její garderóbu, účes a střevíce. Takže nakonec jsem ráda, že ji v naší knihovně máme.


tabaluga
10.02.2020 5 z 5

Krásné ilustrace, hezké spojení čarodějnického světa s naší současnosti :-D kocour Wilbur mne pobavil a syn z knihy měl opravdu velkou radost, jelikož čarodějnice jsou jeho oblíbené téma.

Litocha
27.11.2019 4 z 5

Winnie je dalším příkladem knihy spojující hravý, vtipný příběh s úžasnými ilustracemi do jednoho celku, kde jedno umocňuje druhé. Na první dojem nesourodé spojení čarodějnice a počítače jsem autorům spolkla i s navijákem a moc mě potěšilo, že hodně prostoru tentokrát dostal Wilbur.

Autoři knihy

Valerie Thomas
australská

Kniha Čarodějka Winnie a nový počítač je v

Přečtených35x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce9x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x