V ohrožení

V ohrožení https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502059/bmid_v-ohrozeni-CsB-502059.jpg 4 94 17

Buchanan-Renard (FBI) série

< 14. díl

Jakmile se Michael Buchanan stane osobním strážcem Grace Isabel MacKennové, uvědomí si, že bude potřebovat všechny své mimořádné schopnosti mimo jiné i proto, že Grace je přesvědčená, že nikoho takového nepotřebuje. Grace Isabel MacKennové padne na ulici do náruče zraněný muž a vzápětí oba začne pronásledovat ten, kdo po zraněném střílel. Grace v sebeobraně po zabijákovi vystřelí a zabije ho. Při jednání s policií jí pomůže právník Michael Buchanan a po vyčerpávajících výsleších je volná. Jakmile se Grace vydá do Skotska uplatnit nárok na dědictví, jede Michael přes její odpor za ní. Brzy si musí poradit s hrozbou a nebezpečím, jimž je Grace Isabel vystavena, ale také se vzájemnou narůstající náklonností.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Grace under fire , 2022


více info...

Přidat komentář

petulik330
včera 5 z 5

Vtipná, dobře napsaná odpočinková romantická kniha s prvky detektivky. U některých pasáží jsem se pomalu válela smíchy. Hlavně když Isabel řídila. To bylo opravdu boží. "Vypůjčila si auto - vůz bez GPS - a odjela neznámo kam. Po této informaci se Dylan začal modlit i za obyvatele Skotska." to přes

adela2230
09.03.2024 5 z 5

Skvěle napsaný příběh. Občas vtipný, občas vážný. Člověka vtáhne a nepustí. Autorka píše velmi dobře.


Inka8
28.01.2024 5 z 5

Tato kniha mě nadchla,četla jsem již předchozí knihy z této serie o rodině Buchananových ,takže jsem nebyla zklamaná. Autorku čtu dlouho a nyní mám přichystaný další titul, který jsem marně dlouho sháněla Slitování a jsem zvědavá,zda jsem ji nesháněla zbytečně

TaLu
10.07.2023 5 z 5

Dobrodružné, romantické, vtipné. Přesně tak, jak jsme od autorky zvyklé. Milým doplněním bylo uspořádání oslavy u Buchananů, čtenář se dozvěděl více i o ostatních dvojicích, které poznal v předešlých dílech série. Grace se hodně zamotal život, když jí padne do náruče zraněný muž a ona v sebeobraně zastřelí útočníka. Naštěstí jsou kolem ní vždy lidé, co jí s láskou pomáhají. Jeden konkrétní Buchanan ale dělá vše pro to, aby jí "znepříjemnil" život. Nebo ne?

moudivlacek
25.03.2023 5 z 5

Ještě teď se otřásám smíchy. Celou sérii jsem měla již dávno přečtenou, a proto jsem s obavami očekávala tento díl. Pár stránek takový průměr, ale když se hlavní hrdinka Isabel dostane do Bostonu, nejen že se člověk nenudí, ale musí se držet za břicho, aby ho od smíchu nebolelo, neustále si otírá oči od slz a "řehtá" se. Je to taková jednoduchá detektivka s prvky romance, což autorce jde přímo skvěle. Setkáváme se zde s celou Buchananovic početnou rodinou. Isabel tu má svého protějška - Michaela Buchanana. Den a noc, mysl v oblacích a mysl pevně ovládaná, empatie a uzavřené city navenek. Přírodní neovládaný živel a ovládaná síla, a těch protikladů je tu spousta. Ale co mě nejvíc bavilo napříč celou knihou - řidičské umění Isabel. Tak to nemělo chybu. Děkuji autorce, skvěle jsem se pobavila a odreagovala. Milovníkům této autorky knihu doporučuji.

jeny-v
07.02.2023 5 z 5

Ježkovy oči, po přečtení jsem se musela smát. Pobavilo mě nejen zpracované krimi téma, hudební doplněk, styl, pleticha, vtipné odkazy tety Nory: žádné techtle mechtle, trefí mě šlak, bude lepší vedle Zabedněnce počítat ovečky, ale hlavně kreativní miš-maš, s kterým se Julie G. při psaní vyřádila, proto s nadhledem 5. Vůbec neuvažuji o promarněném čase, prostě komická nenáročná oddechovka s úsměvnými situacemi (řidička Isabel), milostnými scénami ( což je v příběhu činnost přinášející potěšení !!! ), komunikačním romantickým sarkasmem i myšlenkovými pochody nejen hlavních postav Grace Isabel Mackennové a Michaela Christophera Buchanana, ale i dalších členů rodiny soudce Buchanana. Theo, Nick, Alec, Dylan, Michael a Zachary jsou totiž alfa bratři......
P.S. Díky za předešlé komentáře, myslela jsem, že se mi u "bláznivé" knihy zbláznil i text, ale chyba je někde jinde - škoda, překlad a ne-editace dojem hodně zazdily.

bosorka382
31.01.2023

Cele zle, ani som to nedocitala, po prve pre tu korekciu, vsak to ani nie je mozne aby niekto kompetentny takuto knihu poslal do tlace. A na taku zapletku, teda nic originalne, skoro 400stran? Naco???

Evitsa
22.01.2023

Co to bylo za překlad a dělal tomu někdo vubec korekci??????????
Jakou klávesnici ta dotyčná osoba používala ?
Jak tuhle knihu někdo mohl vydat?
To je nějaký vtip?
Ja neviděla knihu s takovým množství chyb.
Nebojím se říct, že to zničilo úplně celý dojem na cely příběh .
Upřímně jsem znechucena a nakladatelství by mělo vracet peníze.
Tohle bylo utrpení číst a půlku jste si jen domýšleli!
Tuhle sérii mám moc ráda, ale tohle bylo zklamání!

Hatshepsut
19.01.2023 3 z 5

I pro mě je Julie Garwood jedna z top autorek, miluji hlavně její historické romance. No bohužel, tady někdo hodně zanedbal korekci, což velmi pokazilo a ubralo na celkovém dojmu příběhu. Mám ráda rodinu Buchananů a moc jsem se na pokračovaní série těšila. Hlavní postavy byly sympatické, námět také nebyl špatný, ale samotné vyprávění nebylo tak čtivé, ani plynulé, jako knihy této autorky bývají. Tuším, že i překlad nebude nejideálnější. Hodnotila bych 3,5*.

biki
17.01.2023 4 z 5

Tak trochu nevím, co si o knize mám myslet. Oba hlavní hrdinové se mi moc líbili, zvlášť jsem ocenila Isabeliny řidičské "schopnosti". Jenže děj se mi zdál až moc přeplácaný s příliš mnoha motivy a místy byl i dost rozvláčný, takže jsem občas ztrácela pozornost. Takže ty čtyři * jsem dala spíše jen z nostalgie.

Gilnien
03.01.2023 4 z 5

Bylo to dobré, odpočinkové. Jen začínám mít pocit, že buď stárnu já, nebo autorka, nebo se zhoršil překlad. Některé věty byly úplně divné, zápletka až moc zapletená, že občas vůbec nedávala smysl.

munka
02.01.2023 4 z 5

Ďalší skvelý príbeh, ktorý potešil. Túto sériu mám rada a zaspomínala som si aj na niektoré predchádzajúce páry.

havrmoni
01.01.2023 5 z 5

Opět pěkné čtení a co se mi líbilo, že byla celá rodinka pohromadě.

AliceTief
28.12.2022 5 z 5

Tak tohle prostě nemělo chybu, opravdu doufám, že se dočkáme ještě dalšího pokračování v posledních 2 zbylých sourozencích. Její styl psaní prostě miluju a tuhle sérii také. Isabel a Michaela jsem si oblíbila stejně jako celý zbytek klanu

narisa
21.12.2022 5 z 5

Tuto autorku miluju už opravdu dlouho. Její historické romance jsou moje srdeční záležitost a pravidelně je čtu, když mi je opravdu zle. I tuto sérii ze současnosti jsem si velice oblíbila. A když jsem zjistila, že po docela dlouhé době vyšla novinka od Julie, okamžitě jsem se dala do čtení. A nezklamala. Velice příjemné čtení.
Michael i Isabel byli velice sympatičtí hlavní hrdinové.
Rozhodně souhlasím s ostatními komentáři. Obzvláště s komentářem Kešu1981, je suprový a opravdu trefný.
A mám jen jedinou výhradu. Korektura textu jakoby nebyla, bylo tam opravdu hodně překlepů a to mě dost rušilo.
Ale jinak skvělé. Parádně si zavzpomínáte na některé předchozí páry.
Rozhodně doporučuji.

Kešu1981
21.12.2022 5 z 5

Tenhle příběh...tomu říkám flashback. Vzpomínám na záchvaty smíchu když dorazil Theo do Bowenu za Michelle a najednou z něj byl trenér. Vzpomínám na Sama a Lyru a jejich "profesionálního" vraha Mila. Vzpomínám na Sofie a Jacka a jejich běžce maratonu v Chicagu, co skončí sežrán na Aljašce medvědem. Vzpomínám na Noaha a Jordan a nacházení mrtvol v kufru jejího auta. Vzpomínám na všechny předchozí napínací příběhy s romantikou na konci a mám úsměv na tváři...a budu vzpomínat i na Michaela a Isabel a její řidičské "schopnosti". No ano, sem zaujatá...Garwoodku prostě baštím :o)

senoritar
20.12.2022 5 z 5

Na knihu jsem se těšila už od chvíle, kdy na Facebooku Julie Garwoodové vyšel příspěvek, že ji bude vydávat. Z této série mám všechny díly a určitě další přidám pokud vyjdou.

Jsem ráda, že se příběh týkal přímo rodiny Buchananových. Úplně jsem se vrátila zpět, když vyšel první díl, který jsem společně se sestrou tehdy koupila babičce jako vánoční dárek (už bohužel mezi námi není). Bylo to jako setkání se starými známými. Moc mě potěšilo, že jsem se dozvěděla o postavách z předchozích příběhů, jak se mají a co je u nich nového.

Za hlavní pár jsem byla nadšená. Isabel mi byla v předchozích knihách sympatická a konečně jsme se také dozvěděli něco více o Michaelovi. Jejich jiskření, postupné probouzení lásky a slovní hašteření mě do příběhu vtáhlo a nepustilo až do konce.

Více stránek, než u předchozích dílů mi také nevadilo, alespoň to hned neskončilo.