Brok, Flek a strašidla

Brok, Flek a strašidla https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447901/bmid_brok-flek-a-strasidla-CPj-447901.jpg 4 6 6

Dva stateční psi, pan hajný a les plný roztomilých strašidel. Brok je jezevčík. Žije v lese s panem hajným. A ten mu jednoho dne přivede kamaráda – štěně voříška jménem Flek. Spolu pak zažívají různá dobrodružství. Zdejší les totiž je totiž rájem nejen pro srnky, zajíce nebo veverky, ale hlavně pro všelijaká strašidla. Takové strašidlo ovšem může vidět jen ten, kdo na ně věří. Brok a Flek se tak seznámí třeba s Banánovkou ušatou, Okurcií nebo Smradivkou. Někdy pomůžou oni jim, jindy je to naopak. Každopádně si všichni v tomhle lese užijí spoustu legrace!... celý text

Přidat komentář

Padla Hvezda
07.10.2023 3 z 5

Je to moc hezký nápad, ale takový nedotažený a zvláštní. Na jednu stranu je to knížka, která se bude líbit "staré škole" na druhou stranu odkazuje dost moderních odkazů, které mi tam nesedí. Co se jazyků týče, tak první odstavec je udivujici, ale pak už je to ok.

Kupovala jsem ji synovcům, tak až zjistím jak se jim líbila, přidám edit.

marketa3815
21.02.2023 5 z 5

Osmileťačce se líbila hodně, my dospělí tohle neoceníme, ale děti mají jiný vkus a jim je knížka určená, proto by dětské knížky měly hodnotit jen děti. Pan hajný je prý blázen, když dává psům chleba a sýr.


Welinie
27.12.2022 5 z 5

Velmi milé čtení. S holkama čtema před spaním, párkrát jsme se i zasmály. Velmi jsem si oblíbila pana hajného.

Drsoň
15.04.2022 5 z 5

Osmiletému klukovi se moc líbila. Četli jsme večer před spaním, ale knížka rozhodně nepůsobí špatné sny, je milá a pohodová.

Mzoubek
27.02.2021

Těší mě, že se moje knížka ocitla i tady. Přečetla jsem si recenzi níže a musím jen dodat, že knížka rozhodně není určena pro dvouleté děti, to nevím kde paní slyšela či vyčetla. Je určena dětem 5-9 let, ale je to individuální. A rozhodně jsem nepoužívala slova či odstavce proto, abych knížku o pár stránek navýšila :-)) to spíš obohatila dětem slovní zásobu. Při psaní jsem na češtinu hodně myslela. Vše dává smysl, stačí pozorně číst. A pokud jde o příběh stojím za ním celým srdcem. Každopádně respektuji názor každého a děkuji. Rada se poučím.

jitka7956
14.01.2021 odpad!

Napad to byl mozna dobry, ale vysledek je katastrofa. Kdybych vymazala vsechny odstavce, ktere nedavaji smysl nebo vety, ktere tam jsou jen proto, aby natahli pocet slov, tak vznikne hezke leporelo s dobrym napadem. A pro deti od 2.let urcite ne! Hrozna knizka, ktera mohla byt fajn, kdyby nekdo pani spisovatelce rekl, ze hned prvni dve souveti v prvni kapitole nedavaji smysl.

Štítky knihy

psi strašidla pro děti od 5 let pro děti od 2 let lesní zvěř

Autorovy další knížky

Monika Zoubková
česká, 1976
2020  77%Brok, Flek a strašidla
2023  %Putování za minísky