Bitcoin a ti druzí: Nepostradatelný průvodce světem kryptoměn

Bitcoin a ti druzí: Nepostradatelný průvodce světem kryptoměn https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393036/bmid_bitcoin-a-ti-druzi-nepostradatelny--ZCM-393036.jpg 5 3 3

Kryptoměny mění náš svět a tato publikace vám řekne, jak. Budoucnost patří těm, kteří se nejrychleji zorientují. Kniha pojednává o historii, těžbě, obchodování na burze, používání a dalším vývoji kryptoměn.

Přidat komentář

Skallarix
19.06.2022 5 z 5

Ještě před touto knihou jsem četl "Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti" od D. Stroukala a J. Skalického, která je jistou uživatelsky přívětivou příručkou pro základní orientaci ve světě těch nejznámějších kryptoměn. A ačkoliv ji třeba považuji za méně povedenou ve srovnání s touto knihou -
"Bitcoin a ti druzí: Nepostradatelný průvodce světem kryptoměn", i tak bych ji také doporučil.
"Bitcoin a ti druzí: ... " je přece ale o nějakou tu příčku jinde. Boris Kalický informace vzal z širší perspektivy, nevynechal i nějaké to "proč, jak a kdy..." a přináší i praktické informace jak pro uživatele a majitele kryptoměn začínající, tak i pokročilejší, kteří možná "vědí jak na to", ale i tak jistě naleznou v této publikaci zajímavosti, které je možná minuly, či je opomněli.
Kniha sama o sobě je psána velmi čtivou a příjemnou formou. Rozhodně bych doporučil i těm, kteří se jen chtějí dozvědět, o čem se to neustále mluví v jejich okolí, i když je to něco zcela mimo ně.

pegasusss
30.05.2022 5 z 5

Praktický sprievodca, konečne poriadna príručka, čakám ďalšie vydanie obohatené o posledné roky z krypta ;)


Prince_of_book
10.11.2019 5 z 5

Skvělá kniha která vám umožní nahlédnout do světa kryptoměn, od jejich vzniku, historie až po například jejich nákup nebo prodej.

Kniha se mi četla dobře a rychle, byla dost pochopitelná zajímavá a i když byla protkána hodně technickými a statistickými údaji, tak nebyla nudná. Díky této knize se pro mě bitcoin stal zase trochu pochopitelnějším a díky ní jsem se dokonce odhodlal a koupil své první bitcoiny.

Hodnotím 9,5 body z 10

Štítky knihy

peníze ekonomie obchodování, prodej burzy mimoburzovní trhy centrální bankovnictví kryptoměna bitcoin

Autorovy knížky

2018  100%Bitcoin a ti druzí: Nepostradatelný průvodce světem kryptoměn

Kniha Bitcoin a ti druzí: Nepostradatelný průvodce světem kryptoměn je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce3x
Chystám se číst6x
Chci si koupit9x