Běh života s úsměvem

Běh života s úsměvem https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/371555/bmid_beh-zivota-s-usmevem-yiE-371555.jpg 4 57 20

Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi? Doufáte, že si na mateřské dovolené odpočinete? Drtila vás puberta vlastní či vlastních dětí? Taky jste se tak těšili do tanečních a dopadlo to katastrofálně? Dá se rodit s úsměvem? Jste super rodiče? Zaskočila vás otázka: „Jak se dělají děti?“ Máte v tašce černou díru, ve které se ztrácí, a objevují věci zcela nekontrolovatelně? Dokážete rozluštit záhadu fronty k pokladně, která se ze záhadných důvodů zastaví, jakmile do ní vstoupíte? Jak parkujete, když nejlepší místa jsou, stejně jako nejlepší muži, většinou obsazená? Slábne vám s věkem zrak? Bojíte se dne, kdy rychlíkem „Život“ dorazíte do stanice „Padesát“? Uvědomujete si, že nikdy není pozdě plnit si své sny? Tak tohle všechno a ještě něco navíc se v této vtipné knize plné příběhů obyčejného života dočtete. Při čtení zjistíte, že v „tom“ nejste sami, což vždycky potěší a povzbudí!... celý text

Přidat komentář

Enží204
07.04.2022 5 z 5

Děkuju mockrát za tyto řádky, které jsem si mohla přečíst. Další pohodová kniha z pera Zuzky...Díky!

Sandalkar
05.03.2022 3 z 5

Me tam proste chybelo vice behani. To me vzdycky naladi a Zuzka o nem pise proste paradne, i tak hezke dilko.


Andynka
22.02.2022 2 z 5

Hned na začátek musím uvést, že kniha není špatná.
Ale není prostě pro mě.
Je to kniha, kde autorka popisuje svůj život. A i když píše celkem vtipně a poutavě.
Mě příběh neoslovil. Celou dobu jsem si v hlavě říkala, že u této knihy trávím zbytečný čas, který jsem mohla využít s mnohem poutavější knihou. Je to prostě ta kniha, kterou bych si zvolila, kdybych neměla vůbec žádnou knihu, která čeká na přečtení. Kdybych měla hromadu času na čtení a byla tak nějak znuděná životem. Pak bych po této knize sáhla a užila si jí.
Takhle mi bylo líto času, který jsem u knihy strávila.
A nebylo ho málo. Normálně za ten čas přečtu 2 knihy, nebo jednu opravdu tlustou. Kniha má cca 230 stran a já se s ní "trápila" déle jak týden. Ale jak prostě nemá žádný poutavý děj, který by mě nutil knihu číst dál, tak sem musela vyloženě hledat čas, kdy knihu dočtu.

malýčtenář
23.03.2021 5 z 5

Opět spisovatelka nezklamala. Kniha napsaná s vtipem a humorem jí vlastní. Přitom líčí běžný život , jakoby každé normální ženy. Už se těším na její další knížky.

TerkaJK
14.02.2021 5 z 5

Kniha byla vtipná a opravdu s některými situacemi výstižná...
Spisovatelka dokázala přesně to, co na zadní straně kniha slibovala: humor a pobavení.
Knihu doporučuji a věřím, že si ji po nějaké době přečtu znovu.

yonda
06.05.2020 3 z 5

Vcelku podařená sonda do života ženy ve věku 50+. Jako oddychovku doporučuji, ovšem mělo by vám být alespoň těch padesát.

radus
14.04.2020 5 z 5

Tahle knížka mě pobavila, je skvělá. Autorka popisovala svého muže nebo zná toho mého? :-) "Nemohou za to, jsou takto naprogramovaní, a pokud chcete prožít šťastný partnerský život, tuto skutečnost přijměte, neberte si to osobně a ke svému muži se chovejte jako k domácímu mazlíčkovi."
Málokdy se mi stane, abych vysloveně u knížky vyprskla smíchy, ale v některých okamžicích vidím sama sebe a některé hlášky mě dostaly - Slané buráky - "Hned po příchodu domů pytlík třesoucí se rukou trhám, stejně jako feťák aplikuje drogu." Líbí se mi, že je to prostě knížka plná příhod ze života bez nějakých příkras (u kadeřnice, u očního lékaře, v tanečních), všichni ty trapasy známe...

IvusP
13.04.2020 2 z 5

Bohužel nemůžu sdílet všeobecné nadšení, které tu panuje.. Ač bych si knížku sama nekoupila, dostala jsem ji od kamarádky, a nakonec poctivě dočetla.. Musím ale říct, že "mi to dalo".. Ikdyž se knížka nečte špatně, bohužel mě nebavila.. Je to jednoduchá oddychovka v podstatě ideální do tohoto složitého období, kdy potřebujeme vypustit vše okolo a ponořit se do zábavné, optimistické knížky. Bohužel to pro mně tato knížka nebyla.. Pokusy o humor za každou cenu mi občas přišly spíš trapné. Nemůžu říct, že bych se nějak pobavila, zasmála, nebo mi knížka zlepšila den.. Jedná se ale pouze o můj názor, knížka si určitě své nenáročné čtenáře najde.

Maky33
28.02.2020 5 z 5

Vtipná.. Skvělá knížka na odreagování..

Květi62
28.02.2020 5 z 5

Knížka mě velmi pobavila. Je vtipně napsaná, s trochou nadsázky. Musím říct, že v některých popsaných situacích jsem viděla sebe. " Nejhorší je nikdy neudělat to, po čem člověk touží. Nikdy se neodvážit jen proto, že máme strach a že se bojíme, co by si o nás mysleli ostatní." Knihu určitě doporučuji.

Jájinka
08.07.2019 4 z 5

Zábavná kniha, smála jsem se i nahlas.

weberda
17.02.2019 5 z 5

Ano,je to opět sranda.Kniha opravdu pobaví a člověk se tam najde.

1kikina
21.11.2018 5 z 5

U téhle knížky jsem se hodně nasmála. Jsou to příběhy ze života a často jsem na místě autorky viděla sama sebe.
Vidí mi snad do hlavy, že ví, co si myslím, a co jsem prožila.

Opravdu povedené dílo.
Má jen jednu chybu, dobře se čte a měla jsem ji přečtenou za pár dní. Bylo mi líto, že už končí. Určitě se k autorce budu vracet.

Doporučuji všem, kteří se u knížky chtějí bavit a smát. Pro podzimní dny jako dělaná.

Anna 13
16.11.2018 1 z 5

Nedočetla jsem, ale jelikož jsem byla již daleko za polovinou, tak si dovolím hodnotit.

Jelikož miluji fejetony, tak tato novinka byla jasnou volbou, na kterou jsem se fakt těšila. Možná jsem doufala v další Báru Šťastnou, ale tohle se jí nepodobalo ani špetkou. Humor, na který lákaly inzerce, mi přišel dost ubohý a primitivní, ale ok, to jsem byla ochotná zvládnout...

Abych knihu jen nehanila, tak pochválím fejetony z dětství a dospívání autorky. Jakmile však autorka začala popisovat ve třech kapitolách to, jak neschopná je při parkování automobilu nebo jak šoupe nábytkem sem a tam a tím vytáčí svého manžela, šílela jsem averzí na ni. Autorka píše čtivě a hezky vypravuje, ale ona sama je tak strašně nesympatická a působí tak nemožně, že se s ní těžko budete ztotožňovat. Byla jsem nadšená, když konečně začala vyprávět o svém porodu a začátcích mateřství, ale zrovna tyto kapitoly mi přišly strašně stížné. A to mi bylo líto. Navíc autorka samu sebe nejspíše považuje za objevitelku a rádkyni nových zaručených metod a postupů jak a tři tečky... Samozřejmě se tyto rady a tipy dočtete v každém ženském časopise. Unavovala mě natolik, že jsem už dál číst nemohla. Definitivně jsem knihu zaklapla po tom, co jsem se přesvědčila, že patří mezi ty učitelky, co neumí učit sexuální výchovu... dobrý no... od této dámy už nic...

m_friedlova
06.10.2018 5 z 5

Velmi sympatická kniha plná krátkých humorných příběhů. Četla se mi velmi snadno, lehce, v mnoha příbězích jsem viděla každodenní situace vlastního života.

alnahu
24.09.2018 5 z 5

Vtipná kniha o životě , který je smutný i veselý- život prostě takový je.. Autorčiny vtipné životní historky mě opravdu pobavily.

kulda321
07.09.2018

Zařadila bych ji do do kategorie biblioterapie. Pro všechny, na které leze depka, pro všechny, kteří mají pocit, že jim to doma nějak skřípe a nevědí, jak z toho, pro lidi, kteří potřebují přijít na jiné myšlenky a potřebují něco “lehkého” ke čtení, protože jsou nemocní, ale neradi čtou úplné blbosti (např. Harlekýny a pod.). Pro ty, kteří propadají malomyslnosti, protože už nejsou mladí, krásní, štíhlí, výkonní a já nevím co ještě, co bývali nebo chtěli být a myslí si, že teď už to nemohou ani zkusit, že to nemá cenu. Dík, dík, dík. A pište dál, takových knih je třeba. Těžké a depresivní myšlenky není třeba šířit, ty pozitivní ano.

Beta.Vulgaris
29.08.2018 4 z 5

Báječná oddechovka. Pobavila jsem se.

bagel
16.08.2018 4 z 5

Jedna z lepších knížek sepsaných blogery, dost jsem se bavila.

mariva
04.05.2018 5 z 5

Už dlouho jsem se u knihy tak nepobavila! Vtipné historky ze života, navíc je autorka jen o pár let mladší než já, takže její vzpomínky na dobu minulou jsou téměř shodné s mými. Prostě prima čtení pro zlepšení nálady.

Štítky knihy

humor blogy

Kniha Běh života s úsměvem je v

Právě čtených1x
Přečtených73x
Čtenářské výzvě15x
Doporučených2x
Knihotéce62x
Chystám se číst41x
Chci si koupit10x