Barevné ploutvičky

Barevné ploutvičky https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101852/barevne-ploutvicky-101852.jpg 4 12 3

Přidat komentář

DancerJaneBooks
01.04.2018 4 z 5

Co jiného od této kratičké knížky čekat? Je to moc hezká knížka, hlavně pro ty, co mají doma akvárko s rybičkama. Pochopitelně to není beletrie, ale pěkná knížka na přečtení. Sice se mi u ní zavíraly oči :D , ale nevadí :) .V době jejího prodávání stála 9 Kčs, což mě pobavilo, protože dneska by stála aspoň stovku :D...

Luccy78
08.08.2015 4 z 5

Hezká kniha, která sice moc nepomůže v začátcích, ale určitě dokáže vzbudit lásku k rybičkám a chuť začít s jejich chovem..


eraserhead
27.05.2012 4 z 5

Pro ty nejmenší zájemce o akvaristiku a akvaryjní rybičky je kniha jak dělaná. Kromě toho má silný potenciál z případných čtenářů tyto zájemce udělat. Hodně povedené fotografie těch nejzákladnějších chovaných druhů s krátkými popisky. Kniha z vás neudělá akvaristu po té technické stránce, v ničem moc neporadí, ukáže jen jak některé rybičky vypadají a jen zběžně jak a kde žijí (ve volné přírodě), může ho z vás však udělat srdcem, protože se pro to po prohlídnutí fotografií nadchnete. V tom grafickém ohledu velmi krásná kniha, do níž jsem se ponořil i těď, zhruba po dvaceti letech od doby, kdy jsem jí listoval naposled. Jsem rád, že jsem jí ve sklepě ještě objevil.