Aura

Aura https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/175796/bmid_aura-lqH-175796.jpg 4 10 10

Už jste někdy toužili zjistit, jakou má kdo náladu, skutečnou povahu, zdravotní stav či jaká je jeho osobnost? I vy můžete snadno naučit rozpoznat a vysvětlit auru – barevné prstence energie, které vyzařují z duše. Když se to naučíte, získáte silný nástroj k dosažení cílů, zlepšení svého zdraví a na pomoc druhým. Budete si vychutnávat úspěch ve všech oblastech života.... celý text

Přidat komentář

Ashi
23.09.2015 3 z 5

Kniha je psaná hezky, ale očekávala jsem cvičení typu jak vidět aura atd. tomuto tématu - jak ji vidět se věnuje jedna kapitola tj. asi 20 stran, zbytek je spíše jak si zvýšit sebevědomí, jak myslet pozitivně atd. Kniha není špatná, ale rozhodně není celá o auře, je to spíš takový průvodce pozitivním životem.

Morsie
27.10.2013 4 z 5

Aura mě vždycky zajímala a sama za sebe musím říct, že na ni prostě věřím. Já si opravdu myslím, že nás nějaká barevná energie obklopuje. Nasvědčuje tomu i mnoho pověr. Zezelenal závistí, má růžové brýle a podobně. To všechno může odkazovat na to, že dřív jsme auru viděli daleko snáz. Co se týká Aury - je to velice užitečná knížka. Ucelenější publikaci jsem ještě neviděla. Nejen že obsahuje mnoho nových náhledů, ale i různé tipy na to, jak s aurou pracovat. No ať si to klidně někdo zve šarlatánstvím, pro mě je to jen zapomenutá součást našeho života.