Ateliér špičatých klobouků 10

Ateliér špičatých klobouků 10 https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515202/bmid_atelier-spicatych-klobouku-10-uhg-515202.jpg 5 35 4

Co má záhadná Krempačka skutečně v plánu? K čemu slouží náramky, kterými Coco s Tartou spoutala? A hlavně, co je zač magický kruh vyrytý do Dagdovy hrudi? Uprchlý princ, muzikant se zakázanou magií na hrudi a tanečník se zlomeným srdcem. Stříbrný večer víří emocemi a nejeden člověk se pokusí vymanit z okovů svého osudu.

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

とんがり帽子のアトリエ 10 (Tongari Bōshi no Atelier 10) , 2022


více info...

Přidat komentář

Lienilda
09.03.2024 5 z 5

Líbilo se mi, stejně jako předchozí díly. Ale jelikož se slavnost Stříbrného večera táhne už přes tři díly, než vyjde další díl, asi už úplně zapomenu zápletku a motivace některých postav

Atlantis
31.10.2023 4 z 5

Začátek jsem brutálně odzíval a říkal jsem si, jak je to všechno přeslazené a ploché. Pak ale Ateliér zase vytáhnul růžky a připomněl mi, proč mám tuhle sérii tak rád - pod vším tím pozlátkem a nádhernou kresbou se skrývá hnusná vrstva tajemství, smrti a zakázané magie. Tohle prostě musí bavit každého.


Hobitka
14.08.2023 3 z 5

Říkal tady někdo... DRAMA!!! ...? Páč to tu máme. Příběh se zamotává, postavy spolu nemluví, všechno se hrotí... A mě to nějak přestává bavit :/ Dalšímu dílu ještě šanci dám, ale to počáteční nadšení ze mě už téměř vyprchalo. Bohužel.
Alespoň že ta kresba je pořád nádherná! :)

fvalek
22.07.2023 4 z 5

Musím říct, že Ininie mi od první chvíle leze na nervy, stejně tak Costas, který se chová jako blb, takže jsem se na ně zrovna moc netěšil, ale nakonec to byl skvělý díl. Je velká škoda, že se děj věnuje všemu okolo a ne samotnému festivalu, který by mě zajímal o dost víc, ale co už.

Zaráží mě jedna věc - Ininia v podstatě bez výhrůžek nebo nějakého nucení řekne Coco své podmínky a ta je celá hotová a okamžitě jde udělat vše, aby jí v jejím temném plánu pomohla, místo aby to řekla mistrům. To mě docela zklamalo a bylo to otravné, zejména jak pak má Coco zase deprese, aby navrhla nejlepší kouzlo a patlá se tam s tím a brečí půlku dílu. To už by mě víc asi zajímal příběh Agáty a její snaha upoutat matku, ale té tam chudince dají dvě scénky a konec. Tímhle by mě asi díl hodně zklamal a propadl, ale dvě věci mě přece jen zaujaly a vše vylepšily. Poprvé, když se sice ukazuje, že Krempáci asi nejsou tak zlí, ale mají děsivé plány, které od základů změní rozvržení moci. Jako vrchol pak vymazání paměti jednoho z čarodějů. No ale hlavně tím, co udělali s Dagdou, což bylo hrozně smutné a opravdu emočně silné. Celkově to zjistění, k čemu funguje jeho runa a pak i to, jak vlastně kouzlo funguje... No cítil jsem toho hodně.

Těším se na další díl, kde snad Dagda dojde k nějakému výsledku. Stejně se i těším, co tedy Ininia provede, a co chce králi. Už teď ale vím, že se netěším na Costase a v podstatě ani na Coco, pokud se trošku nepochlapí. Zbytek festivalu bude snad divočina, chtělo by to nějaký spád.