ANKA - klub rebelek

ANKA - klub rebelek https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525548/bmid_anka-klub-rebelek-6544bb4fcf676.jpg 5 6 4

ANKA klub rebelek - nejlepší gang na světě! Když se Karolína přestěhuje a v pololetí nastoupí do nové školy, ještě vůbec netuší, jaká dobrodružství na ni čekají. Funguje tam totiž ANKA klub rebelek, nejlepší gang na světě! Tyhle holky jsou opravdové rebelky, protože jdou neohroženě za tím, co jim přijde důležité, zastávají se slabších a nebojí se zasáhnout tam, kde je to zrovna potřeba. Karolína doufá, že ji vezmou do party, ale podle pravidel klubu to rozhodně nebude jednoduché.... celý text

Přidat komentář

vpkay
31.01.2024 5 z 5

Výborný kratší příběh o osobní odvaze, síle přátelství a morálních hodnotách zasazený do moderní doby. Najdete tu pestrou škálu hlavních hrdinek, kde si každá řeší vlastní problémy, ale v klubu rebelek nachází větší, nebo chcete-li vyšší smysl. Knížka má několik vrstev které se hezky prolínají. Mě osobně krom příběhu bavily dopisy, které čtenáře postupně napříč knížkou seznámí právě s hlavními hrdinkami.

Šery8
16.01.2024 5 z 5

Knížka se mi líbila a doufám, a moc si přeju, aby byl další díl :)


kovinda
16.01.2024 5 z 5

Anka klub rebelek je zábavná a díky detektivní zápletce i napínavá kniha pro moderní holky. Příběhy kamarádek z jedné školy ukazují, že problémy jsou přirozenou součástí našich životů a jen na nás záleží, jak se k nim postavíme. Jestli se jim poddáme nebo začneme hledat řešení. Hrdinky knihy volí druhou variantu.
Kniha se výborně čte, má několik vrstev, které se prolínají (osobní vyprávění holek, zápisy z kroniky, dopisy), takže děj neztrácí tempo. Dcera byla nadšená.

Petush
04.01.2024 5 z 5

Poutavý příběh pěti hrdinek, které společně bojují s nástrahami, které na mladé dívky v dnešním světě číhají. Knížka se hezky čte a nenásilným způsobem ukazuje, jak je možné dané situace řešit - může tedy i mnoha dívkám pomoci, pokud by se do stejné situace samy dostaly.

Autorovy knížky

2023  93%ANKA - klub rebelek

Kniha ANKA - klub rebelek je v

Přečtených6x
Doporučených1x