Andělské rady

Andělské rady https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/312981/bmid_andelske-rady-6oZ-312981.jpg 4 12 2

Potřebujete si rychle vytáhnout kartu, která vás povzbudí a dodá vám pocit jistoty? Rozhodujete se mezi několika možnostmi a hledáte jasnou odpověď? Nádherně ilustrované andělské vykládací karty Andělské rady vám přinášejí jednoduché, srozumitelné a spolehlivé odpovědi na vaše otázky. Nyní jsou karty navíc v nové praktické velikosti, abyste je mohli mít vždy při sobě. V přiložené knížečce najdete popis základních způsobů vykládání a podrob­nější významy poselství jednotlivých karet. Přizvěte si své anděly na pomoc.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Angel Answers Oracle Cards , 2014


více info...

Přidat komentář

MiaErrian
24.04.2020 5 z 5

Naprosto skvělé karty!
Jen si člověk na ně musí chviličku zvykat, nejsou jako tarot, který je hodně o sebereflexi. Tyhle karty mi už od prvního použití připadaly spíše jako komunikační prostředek. Taroty většinou podporují, vysvětlují a snaží se v člověku pozdvihnout i nějaké kladné myšlenky, navzdory tomu že v samotné kartě se říká že to bude vážně fuška - zkrátka aby hledal na všem zlém i to dobré. To tyto karty dělají také, ale mnohem stručněji, proto jsou výhodné pro lidi, kteří už umí sami hledat ve špatných věcech i to dobré a všechny problémy berou jako zkušenosti.
Zatímco tarot se dá dělat "jen tak" bez něčeho konkrétního, zde je vždy třeba položit otázku. A já přišla hlavně na něco zajímavého - tyto karty se dost podobají kyvadlu. Zkrátka nejsi-li připraven slyšet odpověď, tak se raději neptej :D . Porotože karty se ve své odpovědi dostávají na dřeň.

Mohu doporučit je používat jako doplněk k již jiným výkladům - někdy totiž taroty "neodpovídají" nebo odpovídají nesmysly, člověk se pak cítí zmaten a má pocit že jenom nerozumí. Ve skutečnosti se ale jenom špatně ptá - což pak nemá příležitost poznat, když si myslí, že odpovědi nerozumí. Tyhle karty, ale jednoznačně řeknou, že se ptáte špatně, což je naprosto geniální!

Práce s nimi se nedá jinak popsat, pro každého to bude jedinečná zkušenost. Pro mě to byl krok dál, a každý krok správným směrem se počítá, no ne? ;)

RenataP
21.11.2016 5 z 5

Přesto jsem ale po čase zjistila, že na Andělské rady musím mít náladu. Především takovou, abych s pokorou přijala i vyloženě negativní karty, protože tady jsou karty i s jasnými „ne“ nebo s jasnými brzdam,i a tak trochu s bořiči snů. Můžete si kolem nich potom vytáhnout i doplňující karty, jež objasní důvody odmítavých odpovědí, ale rozhodně doporučuji nesahat na tyto karty ve chvíli, kdy jste napjatí a nemáte náladu… Takové „ne“ karty potom chodí často – a spíš než negativní odpovědí jsou stopkou pro to, abyste nyní výklad nedělali.


Štítky knihy

tarot

Autoři knihy

Doreen Virtue
americká, 1958

Kniha Andělské rady je v

Přečtených12x
Knihotéce10x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x