Alter ego efekt

Alter ego efekt https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/486316/alter-ego-efektsy2eo8-PhW-.PNG 4 12 11

Jen jediná osoba vám stojí v cestě, abyste využili své schopnosti. Je tu také jedna osoba, která vám vždy pomůže změnit směr, abyste mohli podávat ty nejlepší výkony. Nastoupí vždy v okamžiku, kdy se dostanete pod tlak a nechováte se zrovna tak, jak byste si přáli. Využijte své Alter ego, aby vám otevřelo cestu do mimořádného světa. Tedy cestu tam, kde je část vašeho já, která dosud čeká na to, aby se mohla projevit. Vaše Hrdinské já se nachází v oblasti vaší představivosti na mentální a emocionální úrovni. Je připravené vynést na povrch vaše Supersíly. A to zahrnuje vše – počínaje tím, jak se fyzicky projevujete a chováte, přes vaše myšlenky, přesvědčení, hodnoty, váš postoj až po tón vašeho hlasu. Alter ego má za úkol změnit váš výkon. Alter ego efekt není o vytvoření falešné masky – jde o to najít hrdinu, který už je dávno ve vás. Je to osvědčený způsob, jak překonat pochybnosti o sobě, negativitu a nejistotu, která vás brzdí a posílit vás, abyste se nakonec stali svým nejlepším Já.... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Progres Guru
Originální název:

The Alter Ego Effect


více info...

Přidat komentář

Lubošovo
02.11.2023 3 z 5

Skvělý nápad a veliká pochvala za něj. Určitě funguje. Nicméně kniha vlastně pořád dokola opakuje to samé.

zuzmi39
16.09.2023 4 z 5

Kniha pojednává o velmi zajímavém principu Alter ega, který se zdá jako recept ke snadnějšímu fungování v konkrétních aspektech života. Velmi mě to zaujalo a i když jsem zatím autorovy rady nevyzkoušela v praxi, mám v plánu se o Alter ego i nadále aktivně zajímat.


mskamila
10.02.2023 4 z 5

Myšlenka této knihy se mi moc líbila a byla popsána takovým způsobem ze na konci se všechny části dali dohromady a dávali naprostý smysl. Občas jsem si říkala ze si všechny příběhy nemůžu zapamatovat ale když jsme se k nim na konci vraceli tak se mi jasně vybavili jednotlivé pasáže. Jediné co musím říct jako minus tak ze i tak mi to přišlo občas moc “příběhové” na každé straně nová postava s novou historii a novým problémem místo toho aby se pokračovalo v tématu.

ivapekarova17
02.10.2022 5 z 5

Za mě jedna z nejlepších motivačních knih a myslím si, že by se měla dostat do rukou těm, kdo ve svém životě tak trochu tápou a neví, kudy kam. Hlavně si člověk uvědomí, že kolikrát reaguje nepřiměřeně a v této knize jsem se našla, moc pěkně popisuje, jak se „přepnout“ tak, aby přeměnil svůj nedostatek v přednost.

ilonahrbata
13.09.2022 5 z 5

Na knize se mi líbí hlavně fakt, že dokonale popisuje alter ego a jak je pro naše fungování důležité. Chce to velkou dávku sebepoznání a přiznat si, že každý z nás má oblasti, ve kterých nevyniká, ale je velmi rozhodující, jestli s tím chceme něco dělat, nebo ne. Knihy tohoto typu nám mohou pomoci najít cestu, ale zbytek je už na nás.

renatasvobodova
13.09.2022 5 z 5

Knihy o osobním rozvoji mám ráda, jsou pro mě motivující a vždy je v každé z nich něco, co mě donutí přemýšlet nad sebou i lidmi kolem sebe. Kniha Alter ego efekt se mi líbila z více důvodu, především proto, že jsem si opravdu uvědomila, jak bývám někdy nejistá a chci na tom pracovat.

marta52nova
01.08.2022 4 z 5

Knížka sice nepřináší žádné velkolepé myšlenky, ale nese s sebou zajímavý nápad, který mě zaujal již na úplném začátku. O funkci alter ega se zajímám již delší dobu, takže snaha autora ho zcela pochopit mě opravdu mile překvapila .

kristyrychla
01.08.2022 5 z 5

Osobně jsem přečetla již několik knížek zabývající se rozvojem osobnosti, ale žádná se nikdy nezabývala do hloubky alter egem. Za mě je to velmi zajímavé téma a jsem ráda, že jsem si knížku přečetla.

ivetkaprochazko
01.08.2022 5 z 5

Knihu jsem si přečetl během pár dní a můžu říct, že byla poměrně zajímavá. Tvorba alter ega a jejího využití je pro mě zajímavý proces, a navíc se i trochu přiučíte tomu, jak to na světě chodí, a že ne všichni jsou takový jací se na první pohled zdají .

kirkpatrick
13.06.2022

Tato kniha může být pro někoho inspirací a zajímavým čtením. Vadilo mi, že autor vystavěl celou knihu na vybudování alter ega a myslím si, že život a jeho stránky mají širší záběr. Pro mne taková průměrná kniha.

Aquarek
14.05.2022 odpad!

Další z řady motivační masírky. Nic použitelného v praxi. Tihle pseudo-spisovatelé by si měli uvědomit, že éra "Tajemství" a "Kiyosakiho" je pryč. Škoda papíru na takový brak.

Autorovy knížky

Todd Herman
americká
2021  80%Alter ego efekt

Kniha Alter ego efekt je v

Právě čtených1x
Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chystám se číst11x
Chci si koupit5x