Alaska JOE

Alaska JOE https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/172696/alaska-joe-172696.jpg 4 14 6

Když dosáhl předepsané výšky a letadlo bylo v rovině, dostal nápad. "Vieš lietať?" "Josef ne, vždyť v tom sedím poprvé v životě." "Teraz tuna už pár minut sedíš, pozri sa, to nie problém." Začal šlapat na pedály vlevo, vpravo a letadlo s námi začalo mávat ze strany na stranu, pak začal kroutit, zatlačovat a vytahovat volant a my dělali různé nedokončené loopingy. Já myslel, že tam hodím šavli na palubní desku a on se zase zasmál a řekl: "Jednoduché, čo?"... celý text

Přidat komentář

Timkim
08.12.2023 5 z 5

Super příběh. To prostě nevymyslíš. Já se smál od začátku do konce. Takového salámistu potkat rozhodně nechceš. Vynikající audio s bezvládným přednesem. Škoda, že toho autor nenapsal víc. Super oddychovka.

Janadvorackova
05.04.2022 4 z 5

Z toho člověka by mi hráblo :).
Joe je takový svérázný týpek, u něhož "nic není problém." Je to takový zvláštní typ osobnosti, kterou můžete tolerovat, nebo zabít. Nic mezi tím neexistuje.
Ale jako pouhý čtenář jsem se bavila :).


stanza
28.10.2021 4 z 5

Audiokniha se dobře poslouchala a pobavila mě.

chipiik
29.09.2021 3 z 5

Oddechovka. Ze začátku zábavné, později slabší. Naštěstí to není příliš dlouhé.

r0st4
27.09.2021 4 z 5

"Přečteno" ve formě audioknihy

Byť to tak na první projetí anotace nemusí vypadat, Alaska Joe vlastně není typicky humoristický román. Jožinko se sice stará o řadu úsměvných příhod (a několik vyloženě k popukání), ale fakt, že patálie s ním tvoří jen asi polovinu knihy dává jasně tušit, že autorův záměr nebyl čistě komediální.

Ve své podstatě jde vlastně o veskrze melancholické vzpomínání (čemuž významně napomáhají časté tklivé hudební předěly) na to jaký život byl a je. A já si tenhle výlet do vzpomínek jednoho pána užil strašně moc! Dvojnásob v naprosto fenomenálním načtení Davida Novotného, který dokázal Mlhošovi dokonale vdechnout život :)

KAREL6725
02.03.2021 5 z 5

Příhody z drsného severu aneb čtyři roky v Kanadě. Naposloucháno jako audiokniha. David Novotný to skvělé načetl a já se u toho skvěle bavil. Bavilo mě to tak , že jsem to poslechl celé za nedělní odpoledne. Za mě nejlepší audiokniha , kterou jsem poslechl. Doporučuji rozhodně , stojí poslechnout. Kniha nejde sehnat. Plný počet hvězd. P. S. Jožinko byl naozajstný kokot.

Autorovy knížky

Benoni Jassik
1945 - 2020
  87%Alaska JOE